De Boudoir Studio
Geen onderdeel van een categorie 5x Doordeweekse activiteiten om te doen met je partner
Actviteiten om te doen met je partner

5x Doordeweekse activiteiten om te doen met je partner

Je kent het wel. Na een lange werkdag is het enige wat je nog wilt om lekker op de bank te ploffen en de tv aan te zetten. Lekker tegen je partner aankruipen in je joggingbroek. Prima als je daar van houdt. Wil je af en toe eens wat anders? Dan geef ik je vijf activiteiten die je kunt doen in plaats van op de bank hangen.

1. Een rondje wandelen

Niets is zo fijn als in de avond nog even een frisse neus halen. Dit zijn de momenten waarop we meer met elkaar praten dan wanneer we tv kijken. Want tja, dan kijk je tv en wil je niet dat de ander er de hele tijd doorheen tettert. Daarnaast is het goed voor je gezondheid. Even nog wat extra beweging.

2. Stijldansles nemen

We hebben een aantal jaar gestijldanst en dat was echt superleuk. Je leert naar elkaar te luisteren en samen te werken. Een vaste avond dat je samen een uurtje weg bent van huis en een nieuwe vaardigheid leert. Daarnaast vier je dus ook samen jullie overwinningen wanneer een dans goed is gelukt.

3. Foto’s van elkaar maken

Ik maak foto’s van mijn Boudoir Studio Babes als beroep. Zelf op de foto gaan, schiet er daardoor snel bij in. Op sommige avonden trek ik een mooi lingerie setje aan en maakt Tommy foto’s van me. Je moet dit natuurlijk wel allebei leuk vinden, maar dat geldt voor alles.

4. Seks

Deze mag toch niet in mijn tips ontbreken. Misschien heb je er na een werkdag geen zin in, maar het is belangrijk om hier tijd voor te maken. Ik zeg niet dat je tegen je zin in seks moet hebben, maar soms stellen we het te gemakkelijk uit. Zo wordt het een negatieve spiraal waardoor je steeds minder zin hebt. Het is dan belangrijk om die negatieve spiraaltje doorbreken. Is jullie relatie belangrijk voor je? Trek dat ene mooie setje aan, verleidt je partner en ga ervoor! Wil je meer leren over verleiden? Ik volg zelf het account School of pleasure.

5. Samen thuis sporten

Samen sporten is leuker. Helaas krijg ik Tommy niet zover. De enige sport die hij geweldig vindt is skieën en F1. Vindt jou partner het ook leuk om te sporten? Doe dan een duo workout. Hier vindt je wat inspiratie.

Nu denk je misschien: “Het zijn wel allemaal erg actieve dingen om te doen”. Klopt. Dat is naar mijn mening de bedoeling van een actief-iteit. Hieronder dus nog wat bonustips voor een rustigere avond. Wij doen dit zelden, maar iedere relatie is anders dus misschien is dit juist wat voor jou.

  • In de sauna/jacuzzi
  • Samen in bad
  • Een gezelschapsspel spelen
  • Een relatiespel spelen. Bijv. Vertellis.
  • Elkaar masseren
  • Iets bakken

Ik hoop dat je iets met deze tips gaat doen. Sla hem op om later nog eens terug te kijken. Deel dit artikel zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM via Instagram sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer