Deze dames en nog vele anderen gingen je voor

Het is zo leuk om de reacties van mijn Boudoir Studio Beauties na de shoot te lezen! Speciaal voor jou heb ik er een aantal bij elkaar verzameld, zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten.

Ik hoor het elke dag van vrouwen die geïnteresseerd zijn in het boeken van een Boudoir Beleving. ”Misschien op een dag, als ik 10 kilo ben afgevallen” of “Je foto’s zijn zo mooi, ik wou dat ik eruitzag als de vrouwen op je website”. Jouw lichaam, nu op dit moment, is mooi zoals ze is. Ik wil deze afbeeldingen van een aantal van mijn klanten delen – geen modellen – om je te laten zien dat jij dit ook kunt.

Voor foto boudoir fotografie
Lingerie fotografie Weert

“Waar ik in het begin onzeker was over in lingerie poseren en geen maatje S hebben, hoe snel dit eigenlijk die dag omsloeg naar een gevoel van vrouwelijkheid en jezelf sexy voelen!”

Afgelopen zaterdag heb ik de Boudoir Beleving mogen ervaren en ik kan niks anders zeggen dan WAUW!

Waar ik in het begin onzeker was over in lingerie poseren en geen maatje S hebben, hoe snel dit eigenlijk die dag omsloeg naar een gevoel van vrouwelijkheid en jezelf sexy voelen! Dit gevoel heb ik nog steeds! Het is écht een boost voor je zelfvertrouwen!

Tamara en Reny denken echt overal aan. Van lingerie, haar en make-up tot poses. Er wordt ook echt geluisterd naar wat jij wilt.

En dan ontvang je de foto’s en kan je alleen maar denken: ben ik dat! En WOW! Zó super mooi! Ik kan het echt iedere vrouw aanraden!

– Patricia

Vrouw in stoel lingerie

“…En daarnaast ook nog eens prachtige foto’s van jezelf te krijgen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij Tamara wil shooten!”

Ik heb afgelopen weekend een boudoir shoot gehad bij Tamara. Dit was tot in de puntjes geregeld. Naast een hele fijne sfeer en omgeving ook nog eens een hele aardige fotografe. Ik heb zojuist de foto’s uitgezocht en ze waren boven verwachting. Ik raad iedere vrouw aan om eens in haar leven zo’n shoot te doen, om je zelfvertrouwen even een boost te geven. En daarnaast ook nog eens prachtige foto’s van jezelf te krijgen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij Tamara wil shooten!

– Rowena

Vrouw lacht boudoir fotografie

“Er hing in de studio een hele relaxte sfeer, waar niks moest en alles in overleg gaat.”

De shoot bij Tamara heb ik als heel plezierig en ontspannen ervaren. Eerst werd ik flink in de watten gelegd door Reny, die haar en make-up verzorgde. Mijns inziens een essentieel onderdeel van de hele beleving. Er hing in de studio een hele relaxte sfeer, waar niks moest en alles in overleg gaat. Heel fijn was het dat Tamara eerst zelf de poses voor deed. Dit doe je tenslotte ook niet dagelijks. Spierpijn was gegarandeerd, maar daar heb ik prachtige foto’s voor teruggekregen. Dankjewel lieve Tamara!

– S.

Voor foto lingerie fotoshoot
Boudoir Fotografie Weert Limburg

“Ik raad het iedere vrouw zeker aan om hier een shoot te boeken.”

Een super leuke shoot gehad met Tamara! Ze is ontzettend creatief, professioneel en ze geeft je een ontzettend fijn gevoel. Alles is van A tot Z geregeld, je hoeft nergens aan te denken. Ik raad het iedere vrouw zeker aan om hier een shoot te boeken.

– J.

Lingerie fotografie vrouw ligt tegen bed

“Tijdens het shooten laat ze foto’s zien. Dit motiveert tijdens de shoot omdat je ziet hoe mooi de foto’s zijn!”

Tot in de puntjes is alles voor je geregeld! Als eerste word je haar en make-up gedaan door een visagiste. Heel fijn om daar niet aan te hoeven denken! Daarna is het tijd om prachtige foto’s te laten maken door Tamara.

De studio is mooi ingericht en heeft een fijne sfeer. Hele toffe warme kleuren, love it!

In het begin is het wat spannend maar ik voelde me snel op mijn gemak. Tijdens het shooten laat ze foto’s zien. Dit motiveert tijdens de shoot omdat je ziet hoe mooi de foto’s zijn! Echt boven mijn verwachting. Tamara doet poses voor en geeft goede aanwijzingen. Het is een lieve fotografe die het mooiste plaatje van je wilt schieten!

– S.

Zwangere vrouw blauwe bodysuit kijkt in camera

“In combinatie met de styling door Reny, voel je je echt een vamp!”

Bij Tamara een boudoir shoot gedaan met 29 weken zwangerschap. Ik vond het in eerste instantie erg spannend, maar ik had de recensies gelezen en de resultaten gezien van de shoots en dat nam mijn onzekerheid weg. Tamara is heel professioneel! Ze helpt je met elke pose en zorgt ervoor dat je prachtig op de foto komt te staan. In combinatie met de styling door Reny, voel je je echt een vamp! Ik kan het iedere vrouw aanraden. Je hoeft geen model te zijn of het perfecte lijf te hebben om mooi en sensueel op de foto te staan. Leg het in de handen van Tamara en zij tovert echt prachtige foto’s tevoorschijn.

– Kimberley

Vrouw in lingerie poses

“Ze liet me tijdens het shooten al wat plaatjes zien en ik had echt zoiets van “Wow, ben ik dat écht?”

Afgelopen weekend ben ik bij Tamara geweest voor een ‘Valentijns mini sessie’. Wat een genot en wat een onwijze boost voor je zelfvertrouwen! Eerst een uur haar en make-up laten doen door een professionele visagiste. Waardoor je je al super op je gemak gaat voelen, want het is toch best spannend allemaal. Zo’n shoot is nou niet iets wat je geregeld doet ;). En vervolgens shooten.

Tamara heeft veel geduld, legt je precies uit hoe je mooie poses kunt aannemen en doet ze ook voor om het duidelijk te maken. Ze heeft erg leuke, creatieve en mooie ideeën waardoor je gewoon écht op je best op de foto staat. Ze liet me tijdens het shooten al wat plaatjes zien en ik had echt zoiets van “Wow, ben ik dat écht?”

Kortom, ik ben erg blij en tevreden. Dit was nog maar een mini sessie. Laat staan als je de hele beleving boekt bij haar. Dikke aanrader. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld!

– E.

De Boudoir Studio Limburg Weert

“Toen ik de foto’s zag, gaf dat me echt een boost aan zelfvertrouwen.”

Wat een leuke ervaring! Van begin tot eind goede begeleiding van Tamara! Ze helpt je met poseren en doet het ook eerst voor. Ze laat tussendoor de foto’s zien. Make-up en haren waren super mooi gedaan door Looks Like Reny. Ze luistert goed naar wat je wilt. Toen ik de foto’s zag, gaf dat me echt een boost aan zelfvertrouwen. Ik zou dit zeker aanraden aan anderen. Niet alleen voor mooie foto’s maar ook zeker voor jezelf!

– B.

“Tamara gaf super goede tips voor het poseren. Misschien voelde het af en toe een beetje onnatuurlijk, maar wat is het resultaat mooi geworden!”

Ik heb een tijdje geleden een shoot mogen doen met Tamara in haar boudoir studio. Na het zien van de mooie foto’s op haar Instagram pagina (waaronder ook de selfies).Het waren er toen nog niet heel veel, maar je kon gelijk zien dat ze echt oog voor heeft voor wat ze doet. Zo heb ik de shoot ook ervaren! Tamara gaf super goede tips voor het poseren. Misschien voelde het af en toe een beetje onnatuurlijk, maar wat zijn de resultaten mooi geworden! Zoals je van een goede boudoir fotografe verwacht, denkt ze aan elk detail en dat kan je echt zien aan het eind resultaat! Dank Tamara voor deze mooie ervaring, en de super gave shots om me eraan te herinneren.

– Channa

Vrouw in lingerie in stoel kijkt in camera

“Nogmaals super bedankt Tamara, voor de top middag, de sfeer, de foto’s en dat ik mezelf door jou zo prachtig voel!”

Afgelopen zondag bij Tamara geweest voor een fotoshoot en damn, wat was dit tof om te doen! Tamara gaf me een super fijn gevoel, stelde me meteen op m’n gemak en zorgde voor een top sfeer! En het resultaat mag er wezen! Nu proberen een selectie te maken van de plaatjes die ik wil, that’s a hard one, want alles is zo mooi! Nogmaals super bedankt Tamara, voor de top middag, de sfeer, de foto’s en dat ik mezelf door jou zo prachtig voel!

– Evi

Boek een kennismaking

Heb jij interesse in een Boudoir Beleving, maar wil je meer informatie over de mogelijkheden, de studio, producten, tarieven etc.? Dat kan! Ik neem alles graag met je door tijdens een kennismakingsgesprek.

Wanneer je op de button klikt, kun je meteen online een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Je kunt kiezen tussen een kennismaking in mijn studio of via videobellen.

De Boudoir Studio logo

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611