logo

Luxe boudoir fotografie voor een kleine cupmaat door Tamara Kluskens

Vrouw steunt met ellebogen op bed en kijkt in de camera

Waren ze maar groter

Wanneer je naar jezelf in de spiegel kijkt, glijden je ogen meteen af naar dat ene lichaamsdeel waar je het meest onzeker over bent. Je borsten. Toen je in de pubertijd kwam, had je nog de hoop dat ze groter zouden worden, maar inmiddels is die tijd toch echt voorbij.

Overal om je heen zie je vrouwen met een grotere cupmaat dan jij. Soms voelt het zo oneerlijk. Je weet dat je niet minder vrouwelijk bent met kleine borsten, maar toch voelt het wel zo. Je voelt je onzeker en hebt al vaker nagedacht om er iets aan te laten doen.

Zelfliefde zit van binnen

Toch heb je tot op de dag van vandaag die stap niet gezet. Ergens weet je ook wel dat dat niet de oplossing gaat zijn. Zelfliefde zit namelijk van binnen. Je wilt:

  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Je kleine cupmaat kunnen accepteren
  • Content zijn met je kleine borsten
  • Je vrouwelijk en sexy voelen
  • Liefde voelen voor jezelf en je lijf
vrouw met hand voor haar oog kijkt in de camera

Door de kracht van boudoir, leg ik je vast op een manier die jouw mooiste eigenschappen benadrukt. Ongeacht de maat die op het label van je bh staat.

Vrouw in groene top kijkt weg van de camera

Mijn verhaal

Ik weet hoe het voelt. Ik stond zelf helaas ook niet vooraan in de rij toen de cupmaten werden uitgedeeld. Met mijn 70A voelde ik me vaak alleen. Opmerkingen die grappig bedoeld waren, maakten mij verdrietig en onzeker. Ik heb overwogen om mijn borsten te laten vergroten, maar voor mij zou het daarmee niet opgelost zijn. Mijn onzekerheid zat veel dieper dan dat. Ik kon mezelf niet accepteren zoals ik was.

Ik wilde het zo graag. Gelukkig zijn met mijn lijf. Daarom besloot ik in 2016, hoe eng ook, een boudoir fotoshoot te boeken. Ik hoopte mezelf te kunnen zien zoals mijn vriend mij zag. Want hoe vaak hij ook zei dat hij me prachtig vond, ik zag het zelf niet.

“Ik ben na de shoot zekerder van mijn lijf en heb geaccepteerd dat ik goed ben zoals ik ben. Ik ga me toch niet mijn hele leven zorgen maken over hoe ik eruit zie?! Dat is wat deze fotoshoot mij heeft doen inzien.”

Celine

vrouw zit op de grond en lacht

Trots en zelfacceptatie

Ik wist toen nog niet dat dit een omslagpunt in mijn leven zou zijn. De jaren die volgde, liet ik mijn muur zakken en durfde ik veel meer mezelf te zijn. Het heeft zoveel voor me betekent, dat ik besloot om zelf boudoir fotograaf te worden. Ben ik nu content met de grootte van mijn borsten? Op de meeste dagen wel. Ben ik trots op mezelf, kan ik mijn lijf accepteren en ben ik daardoor zelfverzekerder dan ooit? 100% Ja!

Inmiddels weet ik dat je je met een kleine cupmaat ook vrouwelijk en zelfverzekerd kan voelen. Een boudoirshoot is iets wat je leven zal veranderen en het is mijn missie om je dit te laten ervaren.

De Boudoir Beleving

Door mijn ervaring vóór de camera (want het is niet bij één boudoir fotoshoot gebleven) weet ik dat persoonlijke begeleiding enorm belangrijk is. Het is de enige manier om je relaxed te voelen tijdens jouw shoot. Jij staat bij mij dus absoluut op nummer één.

Samen met mijn make-up en haarstyliste zorg ik ervoor dat jij een onvergetelijke dag krijgt waar je nog heel lang van kunt nagenieten. Sterker nog…je gaat deze geweldige ervaring nooit meer vergeten.

Just do the damn thing!

Tijdens de fotoshoot doe ik alle poses voor en begeleid ik je van begin tot eind. Het belangrijkste is dat jij ervan geniet met prachtige foto’s als resultaat. Dat is het natuurlijk niet alleen, want zoals ik al zei is deze fotoshoot iets wat je leven zal veranderen.

DEZELFDE DAG krijg je je foto’s te zien in een prachtige slideshow en is het tijd om jouw favorieten te kiezen voor een wall-art en album. Iedere dag wanneer je die foto van jezelf aan de wand ziet hangen of door je album bladert, denk je terug aan het moment waarop je voor het eerst zag dat je prachtig bent zoals je bent. Ja, met kleine borsten en al.

Tatoeage op zijkant van het lichaam

Kennismaking plannen

Deze investering die je in jezelf doet is maar €297! Jouw allermooiste wall-art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Ik neem alle mogelijkheden graag met je door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul hieronder je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen.

Kleine Cupmaat Community

Voel jij je soms alleen wanneer je jezelf vergelijkt met andere vrouwen? Weet dan dat je niet alleen bent.

Er wordt tegenwoordig zoveel focus gelegd op plus size, grote cupmaten, inclusiviteit etc. en toch voelt het alsof ze ons, de vrouwen met de kleine bh-maat, nog wel eens vergeten.

Ik heb de Kleine Cupmaat Community opgericht zodat je in contact kunt komen met gelijkgestemden.

Deze positieve community bestaat uit vrouwen met kleine borsten, net zoals jij en ik. We delen vanuit onze ervaring, delen kledingtips, leuke quotes, mindset tips en nog veel meer. Wie weet vindt je hier wel je nieuwe digitale bestie!

Laten we een community bouwen waarin we ons niet langer alleen voelen en onze onzekerheid kunnen transformeren naar een superpower!

vrouw in paarse lingerie van Ann Summers

In the end you’ll only regret the things you didn’t do and never the things you did

Wayne Dyer

Volg me op Insta

Voor beelden achter de schermen, nog meer foto’s, zelfliefde, inspiratie, leuke reels etc.

Kennismaking plannen

Deze investering die je in jezelf doet is maar €297! Jouw allermooiste wall-art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Ik neem alle mogelijkheden graag met je door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul hieronder je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen.

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer