Boudoir als toekomstige bruid: een persoonlijk en uniek kado voor jouw partner.

De Bruids Boudoir Beleving

Stel je voor, je bent verloofd of je gaat bijna trouwen. Hoe mooi is het dan als je je toekomstige man of vrouw een super persoonlijk cadeau kan geven?

Een album met foto’s waarbij jij op de meest intieme manier bent vastgelegd in bruidslingerie. Klinkt spannend toch? Maar dat betekent dat het JUIST een bijzonder cadeau gaat zijn. Iets wat hij of zij totaal niet verwacht.

De Bruids Boudoir Beleving heeft 4 contactmomenten:

  • Kennismaking- en infosessie
  • Dag van de fotoshoot
  • Foto reveal en order sessie
  • Pick-up party

Deze momenten vinden plaats in mijn studio in Weert. Wil je liever videobellen? Dan doen we het op die manier.

Bruidsjurk Weert

Kennismaken

Eerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we jouw wensen bespreken. Bijvoorbeeld of je gebruik wilt maken van de client wardrobe, wat je het mooist vindt aan jezelf, of er onzekerheden zijn etc.

Ik heb zoveel mooie bruidsitems om te gebruiken tijdens jouw shoot. Denk aan kanten topjes, witte bodies, tule rokken, kousenband, sluiers etc. Ik kan het je allemaal laten zien wanneer we kennismaken.

Vindt je het gewoon écht heel spannend, maar wil je het wel heel graag? Ook dan ben ik er om dit met je te bespreken.

Boeken

Heb je er helemaal zin in en wil je na onze kennismaking graag boeken? Top! Dan prikken we een datum op zaterdag of zondag. Om mijn professionele haarstyling en visagist boeken, maar ook de kosten dekken voor mijn studio, zal ik je vragen de sessie prijs vooraf te betalen. Meer hierover vindt je op de pagina investering.

 

Tip: wil je het fotoalbum op een bepaalde datum geven? Boek de Bruids Boudoir Beleving dan tenminste 3 maanden van tevoren. Zo weet je zeker dat het album op tijd bij je binnen is.

Boudoir Fotografie Weert Limburg

Kies een uniek en persoonlijk cadeau voor jouw aanstaande. Om jullie verloving te vieren, een jubileum of wanneer je bijna gaat trouwen!

Bruid met sluier in lingerie

Styling en fotoshoot

Een aantal weken van tevoren stuur ik je een prep- en wardrobe guide zodat jij je helemaal kunt voorbereiden op de dag van jouw fotoshoot. Mijn  professionele make-up en hair artist maakt een moodboard. Ook ideaal als je alvast een look wilt uitproberen voor je bruiloft. 

 

Tijdens de fotoshoot geef ik je van top tot teen instructies. Je hoeft het alleen maar na te doen. Het belangrijkste vind ik dat jij er plezier in hebt, dat we kunnen lachen tijdens de shoot en dat je geniet!

Bruid op bed in lingerie

Foto reveal

Jouw foto’s zullen stuk voor stuk prachtig zijn! Tijdens de foto reveal presenteer ik jouw foto’s in een prachtige slideshow met muziek. We selecteren de foto’s die jij in het album wilt hebben en maken (wanneer je dit wilt) samen de lay-out.

 

Ik werk samen met een professioneel fotolab waar je jouw album compleet kunt personaliseren. Linnen, leer, nubuk, hout, gravering, goudfolie, met of zonder opbergdoos. Er is zoveel mogelijk.

 

Als alles helemaal naar wens is, ga ik het album bestellen en kun je het na ongeveer drie weken komen ophalen. Dat moment is altijd zo bijzonder, omdat het heel persoonlijk en soms ook emotioneel is. Ik kan niet wachten om jouw reactie te zien en je blij te maken met jouw eigen persoonlijke album!

Boek een kennismaking

Heb jij interesse in een Bruids Boudoir Beleving, maar wil je meer informatie over de mogelijkheden, de studio, producten, tarieven etc.? Dat kan! Ik neem alles graag met je door tijdens een kennismakingsgesprek.

Wanneer je op de button klikt, kun je meteen online een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Je kunt kiezen tussen een kennismaking in mijn studio of via videobellen.

Je wordt doorverwezen naar een andere pagina.

Vragen

Heb je nog vragen over de Boudoir Beleving? Ga dan naar deze pagina of stuur een berichtje via het contactformulier.

Blog

Hoe bereid je je voor op een Bruids Boudoir Beleving? Je leest het in dit blog artikel!

VIP groep

Wordt lid van de Facebook VIP groep en begeef je in een veilige haven met andere Boudoir Studio Beauties!

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer