“Ik wil mezelf niet meer vergelijken met anderen en blij zijn met wie ik ben. Van binnen én buiten”

De Boudoir Beleving

Een all-in luxe Boudoir Beleving is geschikt voor iedere vrouw. Ja, ook voor jou! Ik ben ervan overtuigd dat jij sowieso een “WOW! Ben ik dat?” moment gaat hebben wanneer je bij mij boekt. Misschien ben je nu nog skeptisch, maar ik beloof je dat het geweldig gaat worden!

 

In deze video vertel ik meer over wat boudoir fotografie voor mij betekent, wat het voor jou kan betekenen en neem ik je mee in de gehele beleving van begin tot eind.

Tijdens een Boudoir Beleving hebben we 4 contactmomenten:

  • Kennismaking- en infosessie
  • Dag van de fotoshoot
  • Foto reveal en order sessie
  • Pick-up party

Deze contactmomenten vinden plaats in mijn studio in Weert. Mocht de afstand te groot zijn, dan kunnen we kijken naar een andere oplossing.

De Boudoir Studio Limburg Weert

Kennismaking

Ik werk altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. We nemen de dag door van A tot Z, de volledige prijslijst, bespreken al jouw vragen, ik laat mijn studio, styling ruimte zien, we lopen door de client wardrobe en fotoproducten. Na deze afspraak weet je dus helemaal hoe de dag van de fotoshoot eruit zal gaan zien!

Boeken

Na de kennismaking, kun je jouw Boudoir Beleving reserveren. Let erop dat je jouw sessie minimaal twee maanden van tevoren boekt wanneer je jouw fotoproducten op een bepaalde datum moet hebben. Om jouw datum te reserveren, betaal je sessie prijs. Zo kan ik de professionele hairstylist en visagist boeken en de kosten dekken voor mijn studio. Een aantal weken voor de fotoshoot stuur ik je een prep- en wardrobe guide. Hierin geef ik tips over lingerie en hoe je je kunt voorbereiden op jouw dag.

Lingerie fotografie Weert

Ik ben ervan overtuigd dat er sowieso een moment komt dat je denkt “WOW! Ben ik dat?!”

Zwanger vrouw in lingerie poseert op de vloer

Dag van de fotoshoot

Weet dat het heel normaal is om zenuwachtig te zijn. Dat betekent dat het belangrijk voor je is. We nemen samen de setjes die je hebt meegebracht door onder het genot van wat lekkers en een drankje en bekijken nog eens de client wardrobe.

 

Samen met de stylist bespreken we haarstyling en visagie. Hou jij meer van naturel? Helemaal goed! Wil je écht even een beetje extra? Dan gaan we daarvoor! Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel bij voelt. Ondertussen zal ik al de nodige voorbereidingen treffen voor de shoot. Tip: plan een gezellig etentje met je partner of iets anders die avond. Je zal je geweldig voelen en je haar en make-up zal prachtig zitten. Dus waarom niet?

 

Zodra we beginnen met fotograferen, neem ik het over en geef ik je continu richting en advies over hoe je moet poseren. Daarbij zal ik ook heel wat poses voor doen. Ik begrijp dat je geen professioneel model bent (hoewel je je er wel een voelt) en dat is helemaal prima. Sommige poses zullen onnatuurlijk aanvoelen, maar geloof me: het wordt écht prachtig.

Vrouw in lingerie poses

Foto reveal

Twee tot drie weken na de shoot kom je terug in de studio of lopen we online door de foto’s heen. Neem vooral je partner mee wanneer je dat graag zou willen. Zo kunnen jullie samen een keuze maken uit de prachtige foto’s die ik op het scherm tover. We maken samen een selectie voor jouw album en ik maak de foto’s klaar voor in het album. Na akkoord bestel ik het album bij mijn professionele fotolab.

Pickup party

Drie tot vier weken later kun je jouw album op komen halen. Hier maken we natuurlijk wel een feestje van! Ik ben zo benieuwd naar jouw reactie wanneer je door jouw luxe album heen bladert en de mooiste versie van jezelf te zien krijgt. Wanneer je verder weg woont, kan ik het album ook opsturen.

Vrouw in lingerie zit op de grond

Je weet dat je het verdient om in de schijnwerpers te staan. Je voelt je zelfverzekerd en mooi en dat mag gezien worden!

De Boudoir Studio Limburg Weert

Aan het eind van jouw Boudoir Beleving

  • Kijk je in de spiegel en ben je blij met wat je ziet. Een mooie zelfverzekerde vrouw met een prachtig lichaam.
  • Je vergelijkt jezelf niet langer met je vriendinnen, want wat heeft het voor zin? Jij bent wie je bent en dat is prima!
  • Je houdt je niet meer bezig met wat anderen van je denken, maar legt meer focus op jezelf en wat jij belangrijk vindt.
  • Die mooie lingerie setjes die lagen te verstoffen in de kast, zijn hun laagje stof al snel verloren. Jij voelt je vrouwelijker als nooit tevoren.
  • Je hebt jezelf eens op de eerste plaats gezet en dat voelde zo goed! Jij weet nu weer hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen en maakt meer tijd vrij voor jezelf. Ook wanneer het lijkt alsof dat onmogelijk is.
  • Je weet dat je het verdient om in de schijnwerpers te staan. Je voelt je zelfverzekerd en mooi en dat mag gezien worden!

Even tussendoor

Ben jij al helemaal blij met jezelf en ben jij op zoek naar een speciale manier om jouw vrouwelijkheid te vieren? Dan is een Boudoir Beleving óók perfect voor jou. Boek een gratis kennismakingsgesprek en laat het avontuur beginnen!

Deze vrouwen gingen je voor

Miss Rowena

Ik heb afgelopen weekend een boudoir shoot gehad bij Tamara. Dit was tot in de puntjes geregeld. Naast een hele fijne sfeer en omgeving ook nog eens een hele aardige fotografe. Ik heb zojuist de foto’s uitgezocht en ze waren boven verwachting. Ik raad iedere vrouw aan om eens in haar leven zo’n shoot te doen, om je zelfvertrouwen even een boost te geven. En daarnaast ook nog eens prachtige foto’s van jezelf te krijgen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij Tamara wil shooten!

Vrouw met tatoeages zit in stoel
Vrouw lacht boudoir fotografie

Miss S.

De shoot bij Tamara heb ik als heel plezierig en ontspannen ervaren. Eerst werd ik flink in de watten gelegd door Reny, die haar en make-up verzorgde. Mijns inziens een essentieel onderdeel van de hele beleving. Er hing in de studio een hele relaxste sfeer, waar niks moest en alles in overleg gaat. Heel fijn was het dat Tamara eerst zelf de poses voor deed. Dit doe je tenslotte ook niet dagelijks. Spierpijn was gegarandeerd, maar daar heb ik prachtige foto’s voor teruggekregen. Dank je wel lieve Tamara!

Miss E.

Afgelopen weekend ben ik bij Tamara geweest voor een ‘Valentijns mini sessie’. Wat een genot en wat een onwijze boost voor je zelfvertrouwen! Eerst een uur haar en make-up laten doen door een professionele visagiste. Waardoor je je al super op je gemak gaat voelen, want het is toch best spannend allemaal. Zo’n shoot is nou niet iets wat je geregeld doet ;). En vervolgens shooten.

Tamara heeft veel geduld, legt je precies uit hoe je mooie poses kunt aannemen en doet ze ook voor om het duidelijk te maken. Ze heeft erg leuke, creatieve en mooie ideeën waardoor je gewoon écht op je best op de foto staat. Ze liet me tijdens het shooten al wat plaatjes zien en ik had echt zoiets van “Wow, ben ik dat écht?”

Kortom, ik ben erg blij en tevreden. Dit was nog maar een mini sessie. Laat staan als je de hele beleving boekt bij haar. Dikke aanrader. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld!

De Boudoir Studio Limburg Weert

Investering

Wil je meer informatie over de tarieven? Je kunt er hier meer over lezen. Mijn prijslijst is zo ingericht dat je vanaf €297 van deze luxe ervaring kunt genieten. Daarnaast bepaal je zelf of je voor een album, collectie of andere fotoproducten gaat. Ik neem de volledige prijslijst graag met je door tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een kennismaking

Heb jij interesse in een Boudoir Beleving, maar wil je meer informatie over de mogelijkheden, de studio, producten, tarieven etc.? Dat kan! Ik neem alles graag met je door tijdens een kennismakingsgesprek.

Wanneer je op de button klikt, kun je meteen online een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Je kunt kiezen tussen een kennismaking in mijn studio of via videobellen.

Je wordt doorverwezen naar een andere pagina.

Vragen

Heb je nog vragen over de Boudoir Beleving? Ga dan naar deze pagina of stuur een berichtje via het contactformulier.

Blog

Lees meer over de Boudoir Beleving, waarom iedere vrouw dit verdient, lingerie tips & tricks en nog veel meer.

VIP groep

Wordt lid van de Facebook VIP groep en begeef je in een veilige haven met andere Boudoir Studio Beauties!

De Boudoir Studio logo

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611