vrouw kijkt in camera en zit op een poef

Niet zomaar een fotograaf

Ik hoor je al denken bij deze titel: “Jaja, dat heb ik vaker gehoord”. Toch kan ik niet anders dan deze titel gebruiken. Het is namelijk écht zo.

Ik werk vanuit de missie om jou meer liefde voor jezelf te laten voelen. Dat gaat verder dan het maken van mooie foto’s alleen.

De Boudoir Beleving is een geweldige ervaring die je op zijn minst één keer in je leven zou moeten meemaken.

Die knoop doorhakken heeft misschien wat tijd nodig en dat is oké. Door middel van de extra’s die je hieronder kunt vinden, wil ik je helpen om kleine stapjes voorwaarts te zetten in jouw weg naar meer zelfacceptatie. Ik doe het met alle liefde.

Facebook Community

De Boudoir Studio Community telt meer dan 500 leden en dat is niet voor niets. Het is een besloten groep exclusief voor vrouwen waar ik een veilige haven vol positiviteit heb gecreëerd.

Wat je kunt verwachten:

  • Iedere maandag trek ik motivational cards om de week goed te beginnen
  • Iedere maand wint de Topbijdraagster van de groep €100 cadeau op haar toekomstige shoot
  • Als eerste toegang tot evenementen en aanbiedingen
  • Exclusief beeldmateriaal van shoots
  • Een kijkje achter de schermen
vrouw zit op stoel met kimono en lingerie
boudoir fotoshoot limburg

Instagram, TikTok en Pinterest

Ik vind het belangrijk om je op een laagdrempelige manier kennis met me te laten maken. Daarom ben ik met name actief op Instagram en Tiktok.

Op Instagram deel ik vooral stories over dagelijkse dingen, zelfliefde en inspiratie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast post ik er beeldmateriaal van shoots,

Op TikTok vind je met name korte filmpjes die je een inkijkje geven in De Boudoir Beleving en wat er achter de schermen gebeurt.

Op Pinterest vind je allerlei foto’s om je te inspireren voor je eigen Boudoir Beleving. Ideaal wanneer je zelf een Pinterest bord samen wilt stellen!

Zelfliefde gids

Zelfliefde is essentieel. Ook al zijn er genoeg mensen die nog nooit van deze term gehoord hebben. Voor mij staat het eigenlijk gelijk aan een bepaald gevoel voor eigenwaarde hebben.

Wanneer je dat hebt, zal je je minder aantrekken van wat anderen vinden, ben je minder onzeker en ga je op een plezierigere manier door het leven. Het is een constant proces waar ik mezelf al jarenlang in verdiep.

Zelfliefde. Dat wil ik ook voor jou. Daarom schreef ik deze mini-gids met tips en opdrachten om je op weg te helpen.

vrouw zit in stoel
boudoir fotoshoot in vintage stijl

Styling gids

Denk jij al langer na over een boudoir shoot of heb je er eentje geboekt? Superleuk!

Maar, hoe bereid je je voor en wat neem je mee? In deze gids vertel ik het je allemaal.

Van de leukste lingeriemerken, tot pasvormen voor de verschillende lichaamstypes. Van voorbereiden op jouw shoot tot een handige paklijst die je kunt gebruiken wanneer het zover is!

Podcast

In oktober 2022 ben ik begonnen met het opnemen van de ‘Tamara Kluskens Podcast’. De podcast die ervoor zorgt dat jij de powervrouw in jezelf gaat ontdekken.

Door middel van mijn openhartige verhalen geef ik je tips en inspiratie voor meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen en vooral meer JIJ!

vrouw zit op de grond en lacht

Kennismaking plannen

Het is tijd om de verschillende kanten van jezelf te ontdekken: teder, sensueel, gedurfd, lief, mysterieus.

Of je nu van plan bent je wederhelft te verrassen met verleidelijke foto’s of investeert in een shoot als een geschenk aan jezelf. Het is een geweldige ervaring die je je leven lang bij zal blijven. Jij verdient het om vastgelegd te worden op beeld.

Vul hieronder je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen.

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Links
Privacy & Disclaimer