De Boudoir Studio
Fotoshoot Kerst boudoir inspiratie
vrouw heeft strik om haar armen en een vinger voor haar mond

Kerst boudoir inspiratie

Kerst is wat mij betreft de gezelligste tijd van het jaar. Het is vroeg donker, de lampjes in de kerstboom branden en de open haard doet zijn werk (of in ons geval de pallet kachel). Dit jaar besloot ik om extra uit te pakken en ben ik in oktober al begonnen met het opzetten van de kerstboom in mijn studio. Ik wilde een mysterieuze en warme kerstsfeer creëeren voor een kerst boudoir fotoshoot. Het was de bedoeling dat het één shoot zou worden met Naline (de dame die je hieronder afgebeeld ziet) in de hoofdrol.

It’s all glitter and glamour

Ik had de smaak goed te pakken, want daarna ben ik ook nog zelf op de foto gegaan. Een paar maanden later heb ik samen met mijn vaste MUAH Lookslikereny ook nog een tof kerst boudoir concept uitgewerkt. It’s all glitter and glamour babe! Hierbij kozen we voor twee verschillende looks. Allebei met glitter/steentjes op de lippen en bijpassende feestelijke lingerie.

Kun jij nog wel wat feestelijke lingeire gebruiken? De setjes die ik hier draag zijn van Ann Summers (paars setje), Hunkemoller (rode body) en Hygge Lingerie (zwart setje). Hygge lingerie is een Nederlands merk en maakt lingerie speciaal voor jou op maat. Hoe tof is dat! Wil je meer lingerie tips? Kijk dan ook eens bij mijn andere blog artikelen.

boudoir inspiratie

Ben jij benieuwd? Bekijk dan de foto’s hieronder en laat je inspireren door deze kerst boudoir fotoshoots. Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens onder het kopje portfolio of op mijn Pinterest pagina.

Wil jij een boudoir beleving in thema?

Af en toe zijn er dames die een speciaal verzoek hebben. Bijv. een boudoir fotoshoot in pin-up stijl op een andere locatie, een boudoir fotoshoot met een motor etc. Het is allemaal mogelijk! Vraag ernaar tijdens de kennismaking en dan kijken we samen hoe we jouw Boudoir Beleving zo persoonlijk mogelijk kunnen maken.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer