logo

Luxe koppel boudoirshoot door Tamara Kluskens

Vrouw houdt man in armen en kijkt in de camera

Versterk jullie band en intimiteit

Stap in mijn wereld, waar jij en je partner de verbinding weer op kunnen zoeken. Misschien zijn jullie al een tijd bij elkaar, zit de sleur erin en is het tijd om jullie relatie een boost te geven. Misschien wil je juist je relatie vieren óf is dit de kers op de taart van een bijzonder jubileum. Wat de reden ook is, een intieme ervaring waar jullie nader tot elkaar zullen komen, wordt het zeker.

Out-of-the-box dating experience

Eén van de dames die een koppel boudoirshoot boekte noemde het een “out-of-the-box dating experience”. Ik denk dat ze het daarmee perfect heeft omschreven. Hoe geweldig zou het zijn om dit samen met je partner te doen? Plezier te hebben, naar elkaar toe te trekken, de liefde tussen jullie te voelen en dit met elkaar te kunnen delen.

Vrouw in lingerie zit met haar rug naar de camera

De Boudoir Beleving

Bij mij is een boudoir fotoshoot niet zomaar een shoot. Het is een complete beleving die ik met zorg heb samengesteld. Ik vind het namelijk extreem belangrijk dat jij de best mogelijke ervaring ooit gaat hebben! Een persoonlijke aanpak is daarbij essentieel. Van onze kennismaking totaan het moment dat je je album op komt halen en ver daarna.

De Boudoir Beleving draait om JOU! Jij bent niet het zoveelste nummertje in de rij, maar een persoon die alle aandacht verdient. Daarom heb ik bewust de keuze gemaakt om een max. aantal dames per maand in de plannen. Zo krijg jij alle nodige begeleiding en is het een ultiem verwenmoment voor jezelf.

Samen gaan we ervoor zorgen dat deze ervaring van begin tot eind geweldig wordt.

1. Kennismaken

Ik begin altijd met een vrijblijvende telefonische kennismaking via videobellen. We leren elkaar beter kennen en jij en je partner kunnen me de vragen stellen die jullie zelf nog hebben.

Zijn jullie helemaal enthousiast? Dan boeken we een datum voor de koppel boudoirshoot.

Wanneer de datum gepland is, is het tijd om toe te leven naar de dag van de koppelshoot. Je krijgt van mij een handige styling gids om je voor te bereiden. Mocht je ergens vragen over hebben, dan sta ik voor je klaar.

vrouw met handen op de rug en man omhelst haar
professionele haarstyling en make-up voor je boudoir fotoshoot
professionele haarstyling en make-up voor je boudoir fotoshoot

2. MUAH & Fotoshoot

MUAH

Eindelijk is het zover. De dag van de fotoshoot!

Mijn make-up en haarartiest zorgt ervoor dat jij en/of je partner heerlijk in de watten wordt gelegd en een look krijgt die perfect bij je past.

Wanneer je jezelf in de spiegel ziet, wordt je helemaal blij. Ook je partner kijkt vol trots naar je. Het geeft je al meteen nog meer vertrouwen voor de shoot!

Fotoshoot

Je partner is als eerste aan de beurt om voor de camera te staan, vervolgens is het aan jou. In het begin is het even wennen, maar al snel voel je je helemaal op je gemak. Daarna is het tijd voor de koppel boudoirshoot. Langzaam maar zeker voelen jullie je meer met elkaar verbonden. Ik doe poses voor en geef je gedurende de shoot tips en aanwijzingen. Af en toe laat ik wat zien achterop mijn camera. “Zijn wij dat? WAUW!” zeg je vol verbazing.

3. Foto reveal

Hoe fijn is het om meteen na jullie koppelshoot de foto’s al te kunnen bekijken? Yes, dat lees je goed!

Jullie nemen plaats op mijn comfy bank en de foto’s verschijnen één voor één op het scherm in een prachtige slideshow.

Je kunt je ogen niet geloven. “Zijn wij dat?! Ooooh, dit is écht mijn favoriet!”. Daarna is het tijd om jullie favorieten uit te gaan zoeken. Vereeuwig jullie mooiste foto’s als wanddecoratie, neem een album of kies voor allebei. Het is helemaal aan jullie.

vrouw buigt achterover en kijkt in de camera
wanddecoratie met boudoir foto's van een koppel

4. Pick-up party

Zo’n zes weken na de foto reveal is het tijd om jullie fotoproducten op te komen halen. We maken hier écht even een momentje van.

Wanneer het album onthuld wordt en jullie door de pagina’s bladeren, komt alles weer tot leven. Hoe je je die dag voelde en wat het voor jou en jullie relatie betekent heeft.

Je gaat met een big smile naar huis. De wanddecoratie en het album krijgen een mooie plek waar je het iedere dag terug kunt zien. Jullie zijn mega trots op jezelf én op elkaar!

Boek jouw shoot

Deze investering die je in jezelf doet is maar €297! Jouw allermooiste wall-art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Ik neem alle mogelijkheden graag met je door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul hieronder je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen.

In the end you’ll only regret the things you didn’t do and never the things you did

Wayne Dyer

Volg mij op Insta

Voor beelden achter de schermen, nog meer foto’s, zelfliefde, inspiratie, leuke reels etc.

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer