Over mij

Vijf jaar geleden kreeg ik mijn eerste boudoir shoot cadeau van mijn man. Mijn man, die wél ziet hoe prachtig ik nú op dit moment ben. Ikzelf was daar wat minder van overtuigd. We plande de afspraak een half jaar later, omdat ik nog tijd nodig had om slanker te worden. Onzin natuurlijk, maar dat is wat ik dacht.

Vijf jaar geleden stond ik zelf voor het eerst model tijdens een boudoirshoot. Vanaf toen is er zoveel veranderd

Toen het eindelijk zover was, was ik nog steeds niet tevreden met hoe ik eruit zag.  Ook al was mijn lichaam duidelijk veranderd. Ik baalde en dacht dat ik vreselijk op de foto zou staan, maar niets was minder waar. De foto’s waren prachtig! Zowel de fotoshoot als de hele beleving eromheen zorgde ervoor dat ik me voelde als een prinses. Als ik het fotoalbum nu opensla, komen al die mooie herinneringen en gevoelens weer terug. Benieuwd naar mijn verhaal? Ik vertel het in onderstaande video.

Zelf acceptatie

Ja maar, Tamara, zeg nou eerlijk … jij hebt gewoon maatje 36 dus waar klaag je überhaupt over? Ik snap je punt, maar dat is niet waar het om gaat. Het gaat erom dat iedereen iets heeft waar hij onzeker over is. Ongeacht welke kledingmaat je hebt. Als je in je hoofd ontevreden bent over jezelf, dan gaat afvallen niet helpen. Een betere oplossing is om een manier te vinden waarop je meer van jezelf gaat houden.

Meer over mij

  • Wanneer ik ergens enhousiast over ben, ga ik er voor de volle 100% voor en zet ik door tot het me lukt.
  • Ik ben best klunzig. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet ergens stoot of struikel.
  • Ik kan niet stilzitten en heb daarom al redelijk wat sporten en hobbies uitgeprobeerd. Stijldansen, Zumba, Dancehall, tennis, paalfitness, yoga, handlettering, macrame, bakken etc.
  • Ik ben iemand van de details. Zo is zelfs de geur in mijn studio volledig aangepast op het idee van ontspanning en wellness. Heerlijk toch!
  • Ik hou van mooie lingerie! Voor mij is de client wardrobe een goed excuus om setjes te kopen die ik zelf niet pas. In mijn eigen maat (cup AA) is er weinig keus, dus ik vind het geweldig om mijn aankopen te zien shinen als één van mijn Boudoir Studio Beauties het draagt.
Fotograaf Tamara portret

Boek een kennismaking

Heb jij interesse in een Boudoir Beleving, maar wil je meer informatie over de mogelijkheden, de studio, producten, tarieven etc.? Dat kan! Ik neem alles graag met je door tijdens een kennismakingsgesprek.

Wanneer je op de button klikt, kun je meteen online een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Je kunt kiezen tussen een kennismaking in mijn studio of via videobellen.

De Boudoir Studio logo

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611