Door mijn ervaring vóór de camera,
weet ik dat persoonlijke begeleiding essentieel is.

Vóór ik zelf boudoir fotografeerde, heb ik drie boudoir fotoshoots gedaan die ik zelf boekte. Ik vond het vooral de eerste keer heel spannend om te boeken, omdat je niet weet wat je te wachten staat. Spoiler alert: het gaat je enorm veel zelfvertrouwen geven!

Ik twijfelde al langer om boudoir te gaan fotograferen. Waar was ik bang voor? Angst om te falen. Dat was het vooral. Ik stelde mezelf de vraag: “Is mijn angst écht belangrijker dan mijn missie? Het antwoord was: “Nee”.

In 2020 startte ik De Boudoir Studio om andere vrouwen ook het gevoel van trots en zelfvertrouwen te geven.

Twee jaar later heb ik al meer dan 80 vrouwen voor mijn lens gehad. Zij weten inmiddels hoe het is om jezelf op een andere, prachtige manier te zien.

Ik weet hoe spannend het is wanneer je niet weet wat je te wachten staat. Elkaar vertrouwen en een boudoir fotoshoot ervaren in een veilige omgeving is voor mij extreem belangrijk.

Door mijn ervaring vóór de camera, weet ik dat persoonlijke begeleiding essentieel is. Alleen dan zul jij je het meest op je gemak voelen. Dit ga je ook terugzien in jouw foto’s. Een prachtige, zelfverzekerde vrouw die er mag zijn zoals ze is!

Ik geloof dat iedereen dit kan en zou moeten ervaren. Al het onbekende is spannend, maar ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het het waard is om over die angst heen te stappen.

vrouw zit op de grond en lacht

Boudoir fotografie geeft je de kickstart die je nodig hebt

Wanneer ik praat over boudoir fotografie begin ik helemaal te stralen. Voor mij voelt het alsof dit hetgeen is waarvoor ik hier ben. Dit kan ik inmiddels vol zelfvertrouwen zeggen. Was dat altijd al zo? Absoluut niet! Ik was een grijze muis die zichzelf niet durfde te laten zien. Wat zouden anderen wel niet van me denken?

Ik was bang voor afwijzing, het onbekende en schatte mezelf niet op waarde. Het maakte me verdrietig en negatief. Toen ik me hier bewust van werd, ging ik op zoek naar een oplossing.

Na mijn eerste boudoir fotoshoot werd alles anders. Ik had meer zelfvertrouwen waardoor ik ook andere dingen durfde te doen. Mezelf openstellen voor anderen, mijn mening geven, op de voorgrond treden. Allemaal stap voor stap, maar het begin was gemaakt.

Nu zes jaar later kan ik zeggen dat boudoir fotografie mij zoveel gebracht heeft. Dat gun ik jou ook!

Kennismaking plannen

Heb jij interesse in een Boudoir Beleving en wil je meer informatie? Dat kan! Ik neem alles graag met je door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul hieronder je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen.

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer