Selflove Saturday

Het eerste Selflove Saturday event is een feit. Het doel: jou verbinden met vrouwen die ook op zoek zijn naar meer liefde voor zichzelf.

Leer om van jezelf te houden zoals je bent. Ongeacht de misleidende maatschappelijke meningen. De realiteit is dat jij prachtig bent. Van binnen en buiten.

Je verdient het om geliefd te worden. Niet alleen door anderen, maar vooral door jezelf. Die kracht zit in jou. Het heeft nog maar een klein zetje nodig om zichzelf te laten zien. Daar gaan ik en nog twee andere prachtvrouwen je bij helpen!

Praktische informatie

Datum

zaterdag 13 november

Tijd

13.00 t/m 17.00 uur

Plaats

De Salon in Den Bosch

Pilot prijs

€67

Inclusief

DIY boudoir selfie video door Tamara  |  zelfliefde masterclass door zelfliefde coach Imke  |  drankjes en snacks  |  leuke prijzen van Hygge lingerie, VT Mode en De Boudoir Studio  |  make-up like a pro video door Reny  |  micro-fotoshoot t.w.v. €200 (incl. make-up bij laten werken door Reny en 2 digitale foto’s met klein watermerk. Gekleed of in lingerie)

Bring-a-friend

Neem een vriendin mee en krijg één van je foto’s van de micro-sessie gratis afgedrukt! Zorg dat zij zichzelf ook op de wachtlijst zet.

Intiem event

Er zijn nog maar 4 plekken beschikbaar voor dit event.

Boudoir, beauty en coaching

Tamara Kluskens

Tamara

Boudoir fotografe

Ik ben Tamara Kluskens. Eigenaresse van De Boudoir Studio. Ik heb dit event vol passie georganiseerd, omdat ik geloof dat iedere vrouw een beetje meer zelfliefde verdient. Een aantal weken vóór het event krijg je een DIY boudoir selfie video. De tips die ik je geef, komen tijdens de micro-shoot goed van pas. Natuurlijk geef ik je tijdens de micro-shoot ook genoeg aanwijzingen zodat het vooral een ontspannen en leuke ervaring wordt.

Looks like Reny

Reny

Allround Make-up & Haar artiest

Mijn naam is Reny Schijven. Make-up en Haar artiest bij mijn beauty bedrijf Lookslikereny. Ik zie het als mijn taak om jou dat unieke extraatje te geven zodat jij je op je allermooist voelt! Speciaal voor dit event krijg je van mij van tevoren een video met beauty tips & tricks. Op de dag zelf geef ik je nog een make-up touch up. Zo ga jij met een extra boost aan zelfvertrouwen op de foto!

Imke Peters

Imke

Zelfliefde coach

Hey! Ik ben Imke en ik ben zelfliefde coach. Ik help vrouwen die struggelen met onzekerheid om te gaan stralen van zelfvertrouwen, zodat zij hun eigen keuzes gaan maken en hun dromen achterna gaan. Tijdens het event geef ik je handvaten om dit te bereiken.

De locatie: De Salon Den Bosch

Een sfeervolle locatie op 1 minuut lopen van station Den Bosch. Kom je met de auto? Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt.

Speciaal voor jou

Ik organiseer dit event om jou te verbinden met like-minded vrouwen. Vrouwen die net zoals jij op zoek zijn naar een manier om meer van zichzelf te gaan houden.

 

Gun jezelf dit moment en investeer in jezelf. Ja. Van dit bedrag kun je ook een keer uit eten gaan. Maar dat is niet iets waar je lang profijt van hebt. Deze middag gaat zorgen voor meer bewustwording en geeft je handvaten om jezelf op een positievere manier te gaan zien.

 

Misschien vindt je het eng om alleen te komen? Weet dat alle vrouwen dat zullen hebben. Zij hebben deze angst ook overwonnen. Natuurlijk mag je ook altijd iemand meenemen.

 

Maar let wel op. Er zijn nog maar 11 plekken beschikbaar! Wees er dus snel bij en koop je ticket via onderstaande button.

De Boudoir Studio logo

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611