Veel gestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt. Hieronder vindt je de meest gestelde vragen. In de video vind je nog wat uitgebreidere antwoorden die ik onlangs tijdens een LIVE video in mijn VIP-groep besproken heb. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me dan gerust een mailtje!

Wat betekent boudoirfotografie voor De Boudoir Studio en waarom is mijn studio anders dan andere?

Mijn doel als boudoir fotografe is om jouw pure schoonheid vast te leggen. Misschien zie je het zelf niet, maar er komt een moment dat je denkt: “Wauw! Ben ik dat?!”.

Boudoir fotografie betekent voor mij dat ik vrouwen laat zien hoe mooi ze zijn. Waarom ben ik anders dan anderen? Hoe je je voelt, is voor mij het belangrijkste. Voor mij gaat het niet alleen om de shoot, maar om de hele ervaring van begin tot eind.

Ik heb zelf een aantal boudoir shoots meegemaakt waardoor ik precies weet hoe jij je voelt en hoe jij je zou moeten voelen. Ook in mijn studio, fotografie en nabewerking heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.

Moet ik ervaring hebben als model voor een boudoir shoot?

De vrouwen die bij mij langs komen hebben geen ervaring met modellenwerk en dat is ook helemaal niet nodig. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over poseren tijdens de fotoshoot, want ik doe iedere pose voor en geef tussendoor aanwijzingen.

Zijn visagie en haarstyling inbegrepen?

Visagie en haarstyling zit standaard in mijn prijs inbegrepen. Je kunt samen met de styliste bespreken wat je wensen zijn. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt!

Is boudoir voor ieder lichaamstype/vorm geschikt?

Boudoir fotografie is voor iedereen, dus het maakt niet uit welk getal er op de weegschaal staat. Ik zorg ervoor dat we door middel van mooie poses en de juiste lichtinval jouw lichaam prachtig gaan vastleggen. Afvallen is dus helemaal niet nodig!

Hoe lang duurt een boudoir beleving?

Een complete boudoir beleving duurt ongeveer 5 uur. Meestal begint de fotoshoot om 10.00 uur en zijn we uiterlijk om 15.00 uur klaar. Voor meer informatie over de werkwijze kun je kijken op deze pagina.

Fotografeer je ook bruidsboudoir?

Ja. Dit betekent voor mij dat je jouw bruidslingerie meeneemt en je gebruik kan maken van enkele accessoires uit mijn client wardrobe. De stijl zal wel hetzelfde zijn als mijn normale werk.

Wat is het beleid voor het retoucheren van foto's?
Tegenwoordig kun je bijna alles in Photoshop veranderen, maar ik geloof dat vertrouwen alles is wat je nodig hebt om er mooi uit te zien. Alle foto’s zijn bewerkt volgens de hoogste standaard, met behoud van jouw authenticiteit.
Waar ligt de studio en heb je tips voor een dagje weg?

Jazeker! Mijn studio ligt aan de rand van Weert. Wanneer je van de snelweg afkomt, sta je praktisch gezien al voor mijn deur. Er is ook genoeg parkeergelegenheid voor de deur en parkeren is gratis. Weert heeft ook een treinstation waar ik je op zou kunnen halen. Laat het dan wel van tevoren even weten.

Weert heeft een heel leuk centrum met gezellige restaurants en winkels. Eindhoven en Roermond liggen op 20 minuten rijden van Weert af. Ideaal voor een uitstapje na de fotoshoot! Ik kan je tips geven wanneer je bij mij in de studio bent.

Is het verplicht om volledig naakt op de foto te gaan?

Nee hoor dat bepaal jij helemaal zelf. Tot op het moment zelf kun je je nog bedenken. Doe vooral wat voor jou goed voelt.

Wat voor lingerie moet ik meenemen?

Neem ongeveer 3 setjes lingerie mee waar je je fijn in voelt. Denk ook aan een lekkere wolle trui, stay-ups, jarretels, bodies etc. Alles wat je hebt, mag je meenemen!

Gebruik je mijn foto's voor social media?

Foto’s plaats ik alleen op social media met jouw toestemming. Er zijn verschillende mogelijkheden namelijk: alles mag gebruikt worden, alleen waar de persoon onherkenbaar is mag gebruikt worden, alleen de aangegeven foto’s mogen gebruikt worden óf er mag niets gebruikt worden. De keuze is helemaal aan jou.

Hoe lang van tevoren moet ik een shoot boeken?

In principe is het mogelijk om De Boudoir Beleving kort na ons kennismakingsgesprek te boeken. Dit is afhankelijk van het aantal plekken wat op dat moment nog beschikbaar is.

 

Let op: Wil je het album cadeau doen aan bijv. je partner? Zorg dan dat je De Boudoir Beleving minimaal 4 maanden van tevoren boekt i.v.m. de levertijd.

Ik wordt binnenkort geopereerd en wil mijn lijf vast laten leggen zoals het nu is. Is er nog tijd om dit te doen?

Wat naar om te horen en wat goed dat je De Boudoir Beleving overweegt.

 

Inmiddels heb ik al een aantal vrouwen voor de lens gehad om deze reden. Het is een emotionele ervaring, maar daarom ook zo belangrijk.

 

Mocht je in de kalender binnen korte tijd geen plek zien voor een kennismaking, stuur me dan een bericht via het contactformulier. Ik zal dan een plekje in mijn agenda vrijmaken om de mogelijkheden te bespreken. Er valt altijd wel iets te schuiven,

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Links
Privacy & Disclaimer