Deze dames en nog vele anderen gingen je voor

Het is zo leuk om de reacties van mijn Boudoir Studio Beauties na de shoot te lezen! Speciaal voor jou heb ik er een aantal bij elkaar verzameld, zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten.

Ik hoor het elke dag van vrouwen die geïnteresseerd zijn in het boeken van een Boudoir Beleving. ”Misschien op een dag, als ik 10 kilo ben afgevallen” of “Je foto’s zijn zo mooi, ik wou dat ik eruitzag als de vrouwen op je website”. Jouw lichaam, nu op dit moment, is mooi zoals ze is. Ik wil deze afbeeldingen van een aantal van mijn klanten delen – geen modellen – om je te laten zien dat jij dit ook kunt.

vrouw zit tegen bed aan boudoir fotografie
foto van de achterkant

“Niet alleen krijg je er prachtige foto’s uit, ook krijg je er een lading zelfliefde bij dat ontzettend waardevol is.”

Ik kwam De Boudoir Studio tegen via Instagram en was verwonderd van alle foto’s die ik tegenkwam. Alle dames straalden zoveel zelfvertrouwen uit en dacht: Dit wil ik ook! Het kostte mij daarom weinig tijd om te besluiten om de beleving bij Tamara te boeken.

Ik kreeg van Tamara vanaf de eerste kennismaking al de mogelijkheid om de regie te pakken. Welke poses vind ik mooi, wat voor uitstraling wil ik uit de foto’s krijgen, alles naar mijn wens! Op de dag zelf voelde ik me compleet in de watten gelegd. Reny, de hair and make-up artist, stelde mij vanaf minuut 1 op mijn gemak en had mij in no time omgetoverd in een flawless look. Ik startte hierdoor met alle zelfverzekerdheid met de shoot!

Tijdens de shoot heb ik echt enorm veel gelachen. Ik voelde mij zo goed in mijn lijf en kreeg steeds meer confidence. Tijdens de shoot begeleidde Tamara mij in de poses en wist ik precies wat ik kon doen. Tussendoor liet Tamara mij ook soms wat foto’s op de camera zien en dan stond mijn mond open van verbazing. De shoot heeft er echt voor gezorgd dat je een gigantische ego-boost krijgt die nog een tijd lang blijft na sudderen.

De Boudoir Beleving is een absolute investering in jezelf. Niet alleen krijg je er prachtige foto’s uit, ook krijg je er een lading zelfliefde bij dat ontzettend waardevol is.

– Anoniem

vrouw ligt op haar buik op bed en heeft één voet omhoog

“Eenmaal onderweg naar huis kon iedereen zien dat ik straalde denk ik. Wat een gave ervaring. Ik voelde me zelfverzekerd en kon de hele wereld aan.”

Nadat ik al best een tijdje een boudoir shoot wilde doen, kwam ik onverwachts bij Tamara op de Instagram pagina. Na al deze prachtige dames op de foto te zien staan heb ik een kennismakingsgesprek aangevraagd.

Tijdens dit gesprek nam Tamara me mee door de boudoir beleving. We kletsen wat over interesses en onze kijk op dingen. Mijn enthousiasme groeide en we plande een datum in voor mijn fotoshoot.

Toen de dag eindelijk daar was, werd ik meteen met open armen ontvangen door Tamara en Reny. Na overleg en een moodboard begon Reny aan m’n haar en make-up. In het begin had ik nog wel een beetje spanning. Waar moet ik m’n handen laten? Staat m’n gezicht niet raar? Tamara begeidt je van begin tot eind hiermee en al snel was deze twijfel dan ook weg.

De tijd vloog voorbij en na de lunch was het alweer tijd voor de laatste outfit. Er werd super geluisterd naar waar ik me prettig bij voel en af toe kreeg ik tussendoor foto’s van Tamara te zien.

Eenmaal onderweg naar huis kon iedereen zien dat ik straalde denk ik. Wat een gave ervaring. Ik voelde me zelfverzekerd en kon de hele wereld aan.

Toen ik later de sneak peak foto’s had ontvangen was het de kers op de taart. Was ik dat echt? Het fotoboek is besteld en ik kan niet wachten om deze op te gaan halen! Tamara en Reny zijn toppers!

Voor iedereen die nog twijfels heeft om dit te doen .. MAKE THAT APPOINTMENT GIRL! You are so worth it ❤️

– Sanne

vrouw kijkt in de camera en zit op de grond

“Tamara doet alle poses voor en laat je jezelf van een kant zien die je versteld doet staan. Ik zou iedereen deze ervaring aanraden, je voelt je echt een godin tot en met!”

De Boudoir Beleving bij De Boudoir Studio was in één woord fantastisch! Van het eerste kennismakingsgesprek waar je volkomen op je gemak wordt gesteld tot de allerlaatste album reveal. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Op de dag zelf wordt je helemaal in de watten gelegd. Professionele make-up en haarstyling in samenwerking met jouw wens. Een lekkere lunch en natuurlijk de geweldige outfits en foto’s! Tamara doet alles voor en laat je jezelf van een kant zien die je versteld doet staan. Ik zou iedereen deze ervaring aanraden, je voelt je echt een godin tot en met!

– Gianna

Lingerie fotografie Brabant

“De foto’s zijn echt schitterend en ik ben ontzettend blij dat ik een boudoir shoot heb gedaan”

Wat een prachtige en krachtige ervaring was de boudoir shoot. Keurig ontvangen en eerst begonnen met haar en make up, heerlijk om zo verwend te worden.

Tamara neemt alle tijd voor de shoot, stelt je op je gemak en doet de poses voor. Hierdoor ontstaat er een ontspannen en prettige sfeer. De foto’s zijn echt schitterend en ik ben ontzettend blij dat ik een boudoir shoot heb gedaan, een hele fijne boost voor mijn zelfvertrouwen!

– Rosalinde

Lingerie fotografie Limburg

“Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik wat anders dan voor de fotoshoot. Ik ben mezelf anders gaan zien.”

Hoe ik de boudoir beleving heb ervaren? Net zoals de meeste dames die mij zijn voorgegaan, dat is te lezen in andere verhalen.
Maar wat heeft de beleving voor mij betekend?
Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Doordat ik al jong veel operaties heb ondergaan, heb ik nogal wat littekens, waar ik altijd onzeker over ben geweest. Deze beleving heeft mij laten inzien, dat wat in mij hoofd megagroot was, dat in werkelijkheid niet is.

Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik wat anders dan voor de fotoshoot. Ik ben mezelf anders gaan zien. Voor een deel komt dat door mezelf, maar ook voor een groot deel door de professionaliteit van Tamara en Reny, hoe zij het mooiste in mezelf naar boven hebben gebracht.

Wie nog twijfelt, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van!

– Sandra

Vrouw met blauwe ogen en donker haar kijkt in camera

“Ik ben na de shoot zekerder van mijn lijf en heb geaccepteerd dat ik goed ben zoals ik ben. Ik ga me toch niet mijn hele leven zorgen maken over hoe ik eruit zie?! Dat is wat deze fotoshoot mij heeft doen inzien.”

Nadat ik een aantal keer op TikTok boudoir fotoshoots had gezien, dacht ik: “Yep dat wil ik ook!”. Na even Googlen kwam ik Tamara tegen. Haar site en werkwijze sprak me aan.

Ik maakte een afspraak voor een kennismaking en heb meteen besloten om ervoor te gaan.

Op de dag van de fotoshoot was ik vrij zenuwachtig. Ik vond het spannend en wist niet goed of ik het nog wel wilde. Zouden de foto’s mooi worden? Ik was onzeker over mijn lichaam.

Eenmaal aangekomen stelden Tamara en Reny mij gerust. Het opmaken en de haarstyling was heerlijk. Dat getut.

De leuke muziek, aangeklede studio en Tamara’s geruststellende woorden zorgden ervoor dat de shoot prettig begon.

Tamara liet regelmatig foto’s zien en luisterde goed naar wat ik prettig vond en wat niet. De poses deed Tamara voor en ze gaf er ook uitleg bij.

Ik had wat twijfels over sommige poses, maar toen we de foto’s bekeken tijdens de foto reveal begreep ik pas echt wat ze bedoelde. Het resultaat was supergaaf!

Het was wat ik verwachtte van de Boudoir Beleving en nog meer.  Het is een investering in jezelf.

Ik ben na de shoot zekerder van mijn lijf en heb geaccepteerd dat ik goed ben zoals ik ben. Ik ga me toch niet mijn hele leven zorgen maken over hoe ik eruit zie?! Dat is wat deze fotoshoot mij heeft doen inzien.

– Anoniem

“Ik zou het zeker iedereen aanraden. Naar mijn mening is dit een heel waardevolle stap naar houden van jezelf!”

Toen er in mei bekend werd gemaakt dat er nog één plaatsje beschikbaar was voor de Limited Edition op een magische locatie in Gelderland voelde het voor mij aan als een kans die ik niet mocht laten schieten.

Tamara is zeer toegankelijk voor vragen/twijfels, indien je jezelf ergens niet 100% gemak bij voelt, zal ze je zeker niet pushen. Dit laatstgenoemde, én dat elke vrouw op haar foto’s een model lijkt zonder haar eigen persoonlijkheid/herkenbaarheid te verliezen, zijn naar mijn mening Tamara’s sterkste krachten.

Ik denk dat ik voor veel vrouwen spreek als ik zeg dat mijn grootste angst het effectief in lingerie te poseren was. Achteraf kan ik nu zeggen dat dit heel snel vervaagt na aankomst.

Eerst worden je haar en make-up helemaal tot in de puntjes verzorgd. Bij mij was dit door Bruce. Zij had zelf ook al een boudoirshoot bij Tamara gedaan en stelde mij helemaal op mijn gemak.

Tijdens de shoot zelf doet Tamara de poses voor, laat ze ook enkele foto’s zien en moedigt ze je aan. Dit geeft je een boost aan zelfvertrouwen en laat je stralen. Niet enkel tijdens de shoot, maar zeker ook hierna heb je een goed gevoel over jezelf.

Ik zou het zeker iedereen aanraden. Naar mijn mening is dit een heel waardevolle stap naar houden van jezelf!

– Phaedra

“Samen hebben we het album samengesteld en dat heb ik afgelopen week ontvangen, echt prachtig!”

Wat een bijzondere ervaring! Ik raad het echt iedere vrouw aan, wat een boost voor je zelfvertrouwen. Vooraf was ik erg zenuwachtig en vroeg mezelf af waarom ik de shoot ook alweer had geboekt… Maar eenmaal aangekomen bij Tamara en Reny was alles heel relaxed. Reny verzorgde prachtige make-up, twee looks, en deed zelfs mijn nagels, waar ik nog een week lang plezier van heb gehad. Ook tijdens de shoot zorgde Reny ervoor dat alles er perfect uit bleef zien.

De volgende ochtend stond de foto reveal gepland, wat een mooie foto’s! Samen hebben we het album samengesteld en dat heb ik afgelopen week ontvangen, echt prachtig! Precies zoals ik het in m’n hoofd had.

Tamara en Reny, ontzettend bedankt voor deze ervaring!

–  Anoniem

“Ik vond het heel moeilijk om de knoop door te hakken om dit op deze manier te doen, maar ik ben zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!”

De boudoir shoot bij Tamara had ik toen ik precies 32 weken zwanger was. Heel graag wilde ik mijn zwangerschap op een bijzondere manier vastleggen. Dit is gelukt! Ik vond het heel moeilijk om de knoop door te hakken om dit op deze manier te doen, maar ik ben zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Op het begin vond ik het heel erg spannend en had ik wel last van bepaalde onzekerheden over mijn lichaam. Tamara stelde mij meteen gerust en ik voelde mij al snel veel meer op mijn gemak! Reny zorgde hier ook voor. Ze heeft mijn haren en make-up gedaan. Ik was zo positief verrast toen ik mijzelf in de spiegel zag toen zij klaar was, echt mooi! Tijdens de shoot heeft Tamara mij goed geholpen met de poses en daar nam ze goed de tijd voor. Toen ik na de shoot al wat foto’s had ontvangen, vond ik het stiekem wel erg spannend om deze te bekijken. Echter waren deze foto’s prachtig en ook met de foto reveal was ik erg onder de indruk! Ik kan niet wachten op het album. Zo blij dat Tamara deze bijzondere periode op zo’n manier heeft vastgelegd.

– Anoniem

lingerieset blauw. Vrouw staat tegen muur.

“Ik heb ontdekt dat zulke foto’s jouw onzekerheden wegnemen! Als ik dan opnieuw moet kiezen, kies ik weer voor Tamara! Zij zorgde ervoor dat deze ervaring zo aangenaam was en wat kan ze mooie foto’s maken!”

Ik zocht naar een origineel cadeau voor mijn vriend. Plots kwam ik op sociale media het begrip ‘boudoir fotografie’ tegen. Ik was onmiddellijk overtuigd dat dit het perfecte cadeau is! Maar dan is de vraag natuurlijk, is dit wel iets voor mij?

Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik uit op de Instagram pagina van ‘De boudoir studio’ van Tamara. Ik was opslag verliefd op alle foto’s die ik hier zag. Dan heb ik toch besloten een kennismakingsgesprek te plannen.

Tamara stelde mij onmiddellijk op mijn gemak! Ik was zo enthousiast na mijn gesprek, maar de dag zelf was ik nog zoveel enthousiaster. Het is zo zalig om je in de watten te laten leggen en eens uit die comfortzone te stappen. En om dan achteraf die prachtige foto’s te zien, dat maakt deze hele ervaring af.

Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, en ik heb ook besloten dat het zeker en vast niet de laatste keer wordt dat ik een boudoir shoot doe. Ik heb ontdekt dat zulke foto’s jouw onzekerheden wegnemen! Als ik dan opnieuw moet kiezen, kies ik weer voor Tamara! Zij zorgde ervoor dat deze ervaring zo aangenaam was en wat kan ze mooie foto’s maken!

vrouw in stoel met body

“Ik wil graag een voorbeeld zijn voor wat rijpere dames. Ook wij mogen er zijn en plezier en voldoening ervaren. Doe wat leuks voor jezelf. Je verdient het!”

IK HEB HET GEDAAN! Na lang twijfelen en uitstellen heb ik toch de stap gezet.

Vanaf mijn 50e heb ik het voornemen gehad om zo’n fotoshoot te doen, maar door allerlei omstandigheden heb ik het nooit gedaan. De klok tikt door en privé gebeurt er van alles.

Dan staat je 70e verjaardag voor de deur en is het nu of nooit.

Met een zetje van mijn dochter die de Boudoir Beleving had ervaren, besloot ik er voor te gaan. Ze had al een prachtig album met mooie, prachtige foto’s.

Ik plande een kennismaking met Tamara. Het voelde goed, gezellig en ontspannen. Ik kreeg er een goed gevoel bij en heb meteen een afspraak gemaakt voor de fotoshoot.

Tamara en Reny hebben me helemaal in de watten gelegd. Het draaide allemaal om mij.

Toen was het tijd voor de fotoshoot. Tamara vertelde mij precies wat ik moest doen. Het werd steeds gemakkelijker en leuker. Tussendoor krijg je een foto te zien en wordt je make-up bijgewerkt.

Dan is er nog het moment dat je al jouw foto’s te zien krijgt en moet gaan kiezen uit al die mooie foto’s. Dat is moeilijk, maar ook dat lukt uiteindelijk. Soms met hulp van Tamara.

Wat een verbluffend resultaat! Vol trots kijk ik erop terug. Mijn man was meer dan verrast en zeer ontroerd.

Ik wil graag een voorbeeld zijn voor wat rijpere dames. Ook wij mogen er zijn en plezier en voldoening ervaren. Doe wat leuks voor jezelf. Je verdient het! Tijdens de shoot vergeet je even het leven van alledag met de zorgen, verdriet, onzekerheden. Aan wie twijfelt: laat het los en doe het gewoon. Je bent het waard.

En ik? Ik zou het zo weer doen! Ik voel me supertrots als ik de foto’s zie.

Tamara, Reny en ook Sandra, bedankt.

Liefs, Gerdie

Vrouw in stoel lingerie

“…En daarnaast ook nog eens prachtige foto’s van jezelf te krijgen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij Tamara wil shooten!”

Ik heb afgelopen weekend een boudoir shoot gehad bij Tamara. Dit was tot in de puntjes geregeld. Naast een hele fijne sfeer en omgeving ook nog eens een hele aardige fotografe. Ik heb zojuist de foto’s uitgezocht en ze waren boven verwachting. Ik raad iedere vrouw aan om eens in haar leven zo’n shoot te doen, om je zelfvertrouwen even een boost te geven. En daarnaast ook nog eens prachtige foto’s van jezelf te krijgen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij Tamara wil shooten!

– Rowena

Vrouw lacht boudoir fotografie

“Er hing in de studio een hele relaxte sfeer, waar niks moest en alles in overleg gaat.”

De shoot bij Tamara heb ik als heel plezierig en ontspannen ervaren. Eerst werd ik flink in de watten gelegd door Reny, die haar en make-up verzorgde. Mijns inziens een essentieel onderdeel van de hele beleving. Er hing in de studio een hele relaxte sfeer, waar niks moest en alles in overleg gaat. Heel fijn was het dat Tamara eerst zelf de poses voor deed. Dit doe je tenslotte ook niet dagelijks. Spierpijn was gegarandeerd, maar daar heb ik prachtige foto’s voor teruggekregen. Dankjewel lieve Tamara!

– S.

lingerie fotoshoot douche
Boudoir Fotografie Weert Limburg

“Ik raad het iedere vrouw zeker aan om hier een shoot te boeken.”

Een super leuke shoot gehad met Tamara! Ze is ontzettend creatief, professioneel en ze geeft je een ontzettend fijn gevoel. Alles is van A tot Z geregeld, je hoeft nergens aan te denken. Ik raad het iedere vrouw zeker aan om hier een shoot te boeken.

– J.

Lingerie fotografie vrouw ligt tegen bed

“Tijdens het shooten laat ze foto’s zien. Dit motiveert tijdens de shoot omdat je ziet hoe mooi de foto’s zijn!”

Tot in de puntjes is alles voor je geregeld! Als eerste word je haar en make-up gedaan door een visagiste. Heel fijn om daar niet aan te hoeven denken! Daarna is het tijd om prachtige foto’s te laten maken door Tamara.

De studio is mooi ingericht en heeft een fijne sfeer. Hele toffe warme kleuren, love it!

In het begin is het wat spannend maar ik voelde me snel op mijn gemak. Tijdens het shooten laat ze foto’s zien. Dit motiveert tijdens de shoot omdat je ziet hoe mooi de foto’s zijn! Echt boven mijn verwachting. Tamara doet poses voor en geeft goede aanwijzingen. Het is een lieve fotografe die het mooiste plaatje van je wilt schieten!

– S.

Zwangere vrouw blauwe bodysuit kijkt in camera

“In combinatie met de styling door Reny, voel je je echt een vamp!”

Bij Tamara een boudoir shoot gedaan met 29 weken zwangerschap. Ik vond het in eerste instantie erg spannend, maar ik had de recensies gelezen en de resultaten gezien van de shoots en dat nam mijn onzekerheid weg. Tamara is heel professioneel! Ze helpt je met elke pose en zorgt ervoor dat je prachtig op de foto komt te staan. In combinatie met de styling door Reny, voel je je echt een vamp! Ik kan het iedere vrouw aanraden. Je hoeft geen model te zijn of het perfecte lijf te hebben om mooi en sensueel op de foto te staan. Leg het in de handen van Tamara en zij tovert echt prachtige foto’s tevoorschijn.

– Kimberley

Vrouw in lingerie poses

“Ze liet me tijdens het shooten al wat plaatjes zien en ik had echt zoiets van “Wow, ben ik dat écht?”

Afgelopen weekend ben ik bij Tamara geweest voor een ‘Valentijns mini sessie’. Wat een genot en wat een onwijze boost voor je zelfvertrouwen! Eerst een uur haar en make-up laten doen door een professionele visagiste. Waardoor je je al super op je gemak gaat voelen, want het is toch best spannend allemaal. Zo’n shoot is nou niet iets wat je geregeld doet ;). En vervolgens shooten.

Tamara heeft veel geduld, legt je precies uit hoe je mooie poses kunt aannemen en doet ze ook voor om het duidelijk te maken. Ze heeft erg leuke, creatieve en mooie ideeën waardoor je gewoon écht op je best op de foto staat. Ze liet me tijdens het shooten al wat plaatjes zien en ik had echt zoiets van “Wow, ben ik dat écht?”

Kortom, ik ben erg blij en tevreden. Dit was nog maar een mini sessie. Laat staan als je de hele beleving boekt bij haar. Dikke aanrader. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld!

– E.

De Boudoir Studio Limburg Weert

“Toen ik de foto’s zag, gaf dat me echt een boost aan zelfvertrouwen.”

Wat een leuke ervaring! Van begin tot eind goede begeleiding van Tamara! Ze helpt je met poseren en doet het ook eerst voor. Ze laat tussendoor de foto’s zien. Make-up en haren waren super mooi gedaan door Looks Like Reny. Ze luistert goed naar wat je wilt. Toen ik de foto’s zag, gaf dat me echt een boost aan zelfvertrouwen. Ik zou dit zeker aanraden aan anderen. Niet alleen voor mooie foto’s maar ook zeker voor jezelf!

– B.

Kennismaking plannen

Heb jij interesse in een Boudoir Beleving en wil je meer informatie? Dat kan! Ik neem alles graag met je door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul hieronder je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen.

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer