De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes De Boudoir Beleving van Gerdie
vrouw zit in stoel en kijkt voor zich uit

De Boudoir Beleving van Gerdie

Een boudoir fotoshoot aan jezelf cadeau doen voor je 70ste verjaardag. Dat is wat Gerdie deed in februari. Ze had al twintig jaar getwijfeld om ook eens voor de camera te gaan staan en een zelfvertrouwen boost te ervaren. Toch kwam het er heel lang niet van. Tot ze de foto’s zag die haar dochter een jaar eerder bij mij had laten maken. Dit was het moment. Nu of nooit.

Kennismaken

Toen ze bij mij in de studio kwam voor haar kennismaking hadden we meteen een klik. Ze is een prachtige, vrolijke dame die de kamer meteen doet verlichten. Na ons gesprek over van alles en nogwat besloot ze meteen de knoop door te hakken. Een maand later was het dan eindelijk zover.

Ze had er zoveel zin in, dan zag je echt aan haar. Ze gaf zich volledig over aan de expertise van Reny, die haarstyling en make-up verzorgde, en mij. Je zag haar genieten van ieder moment. Geweldig was dat.

vooral genieten

Tijdens de fotoshoot lachten we wat af. In het begin is alles altijd spannend, maar na een tijdje zag je haar ontdooien. Ze was helemaal in haar element. De tijd ging razendsnel voorbij en voor we het wisten, was de middag om. Met een boost aan zelfvertrouwen stapte ze de deur uit.

dit ben ik!

Een paar weken later was het tijd voor haar foto reveal. Ondanks dat haar man heel nieuwsgierig was, kwam ze alleen. Dit was iets wat ze zelf moest en wilde doen. Haar avontuur.

Toen ik de slideshow aanzette, was dat een heel mooi moment. De één na de andere foto verscheen op het beeld. “Dit ben ik. Ongelooflijk. WAUW!” zei ze. Het kiezen van haar favorieten was nog lastig, maar uiteindelijk hebben we van haar selectie een prachtig album laten maken.

een prachtig stel

Het album kwam ze samen met haar man ophalen. Ik vond de dynamiek tussen deze twee mensen zo mooi. Haar man zei: “Ik ga even hier op de hoek zitten. Ik wil dat ze het album eerst zelf ziet en doorbladert. Daarna wil ik pas kijken. Dit is haar moment”. Tijdens het kijken, vertelde haar man hoe trots hij op zijn vrouw is. Ze zijn al 52 jaar samen en hij vertelt haar iedere dag hoe prachtig ze is. “Het is geen gewoonte, het is iets wat je bewust doet. Ik vertel haar iedere dag dat ze prachtig is en ik ben blij dat ze dat nu ook zelf kan zien”.

Toen Gerdie het boek dichtsloeg, hield ze het boven haar hoofd en zei: “Ik heb het gewoon gedaan!”. Haar man stond op en knuffelde haar. Hij was trots op haar en zij op zichzelf. Zo mooi!

Tijdens het afscheid gaven we elkaar een knuffel en ze zei: “Heel veel succes met alles! Want tja, ik denk niet dat ik dit op mijn 80ste nog een keertje zal doen”. Daar heeft ze vast gelijk in, maar ik weet zeker dat dit me nog héél lang bij zal blijven.

Wil je de recensie van Gerdie lezen? Ga dan naar deze pagina.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer