De Boudoir Studio
Tips Mijn Top 5 betaalbare lingerie merken voor een kleine cup

Mijn Top 5 betaalbare lingerie merken voor een kleine cup

Ben jij op zoek naar betaalbare lingerie merken die ook voor een kleine cup ideaal zijn? Tot voor kort was ik dat ook! En weet je, eigenlijk was het best lastig om blog artikelen te vinden die zich daadwerkelijk op de kleine cup richten. Een kleine cupmaat betekent voor iedereen wat anders. Voor mij betekent een kleine cup, cup AA of A. De cupmaat die ik zelf heb. Ik ben er zelf content mee, maar bh’s shoppen is met mijn maatje 70AA/A wel lastig. Ik ging op zoek naar lingerie merken die cup A in hun assortiment hebben én betaalbaar zijn. Want JA we houden allemaal van een Agent Provocateur of een La Perla, maar mijn portemonnee niet. Betaalbaar betekent voor mij dat ik een setje of een body kan kopen voor max. €60. Moet lukken toch? Dat denk ik ook! Oké, genoeg gekletst. Laat die top vijf maar komen!

1. Pavo couture

Dit Amsterdamse merk verkoopt bh’s en bodies zonder beugel. Ideaal als je een kleine cup hebt en super comfortabel. Daarnaast ziet deze lingerie er supermooi uit. Dat bewijst toch maar weer dat comfort niet lelijk hoeft te zijn.

2. Etam

Dit merk vindt je veel terug in België en Frankrijk, maar is sinds kort ook verkrijgbaar op Zalando. Ze hebben enorm veel keus en iedere collectie heeft een aantal items met een leuk kleurtje. Ik hou zelf van gekleurde lingerie dus voor mij is dat een enorm pluspunt.

3. Ann Summers

Jaaaa, hier houdt ik van. Ann Summers is een betaalbaar merk met een luxe uitstraling. Mooie prints, kant, details, noem het maar op! Helaas heeft dit merk veel bh’s die pas vanaf cup B gaan, maar er zitten wat A-cup pareltjes tussen.

4. Dorina

Dit Duitse merk ken ik pas kort, maar ook zij hebben zulke leuke setjes! Onlangs kocht ik er een mooie donkerblauwe body en ik vind hem helemaal geweldig! Dorina begint qua maat vanaf 70A en heeft een ruimte collectie aan bh’s, slipjes en bodies.

5. Hunkemöller

Deze kon niet in mijn lijstje ontbreken. Ik heb héél veel lingerie van Hunkemöller. Door de jaren heen heb ik een verzameling van panties, jarretels, bh’s en bodies gecreeërd waar je U tegen zegt. Ook al hebben ze voor cup AA niet veel voorgevormde bh’s, het assortiment aan bralettes wordt ook steeds groter. Erg fijn voor mensen zoals jij en ik!

Omarm jouw klein cup!

Ik ben jaren gefrustreerd geweest dat ik niet zomaar iedere bh pastte. Nu kom ik erachter dat ik gewoon naar het verkeerde type bh zocht voor mijn postuur. Als je kleine borsten hebt is bijv. een bralette ideaal. Iets waar veel vrouwen met een grote cup juist jaloers op zullen zijn. Wij kunnen ook gemakkelijk zonder bh rondlopen zonder dat er iets uit floept bijvoorbeeld. Ben je bang dat je tepels dan zichtbaar zijn? Een paar goede nipple covers doen wonderen! Voor alles is een oplossing en met bovenstaande lingeriemerken in jouw kledingkast maak je het alleen maar leuker!

Vrouw ligt op bed met arm voor haar gezicht en lacht.

Facebook VIP-groep

Wil je hier graag nog even over napraten of ben je benieuwd naar andere onderwerpen die ons als vrouw bezig houden? Wordt dan lif van De Boudoir Studio VIP Groep op Facebook. Deze besloten groep is voor iedere vrouw die haar lichaam viert en benieuwd is naar de ultieme boudoir beleving. Verwacht vooral veel positiviteit, humor en steun van vrouwen onder elkaar! Ook vragen over de boudoir beleving die ik aanbied, beantwoord ik hier graag.

Wil je meer weten over De Boudoir Studio? Bekijk dan deze pagina of ga meteen naar mijn werkwijze.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611