De Boudoir Studio
Geen onderdeel van een categorie 3 redenen waarom de boudoir beleving niet zomaar een fotoshoot is

3 redenen waarom de boudoir beleving niet zomaar een fotoshoot is

Soms staan mensen er van te kijken wat de investering is van een Boudoir Beleving. Waarom vraag ik deze prijzen en wat krijg jij er voor terug? Allereerst, dit is geen artikel waarin ik mezelf wil verantwoorden voor de prijzen die ik vraag. Wat ik wél wil, is je laten zien wat je er voor terug krijgt.

1. Ik ben er voor je. altijd.

Ik reageer altijd binnen 24 uur en als het even kan nog sneller. Ik ben van mening dat goede, snelle communicatie héél belangrijk is. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Soms laat een antwoord een paar dagen op zich wachten. Dat wil je niet. Jij hebt een vraag en je wilt zo snel mogelijk antwoord. Of het nu gaat om een setje wat je gezien hebt voor je shoot waar je mijn advies over wilt of een vraag hebt over leuke dingen die je hier in de buurt kunt doen. Ik ben er voor je. Altijd.

Daarnaast hou ik je op de hoogte van iedere nieuwe stap die je vóór, tijdens en na de dag van de fotoshoot neemt.

 • Je krijgt twee gidsen om je te helpen in het kiezen van de juiste lingerie en hoe je je moet voorbereiden.
 • Ik geef je affirmaties en quotes die je kunnen helpen om meer in jezelf te gaan geloven.
 • Van tevoren krijg je een moodboard toegestuurd van mijn make-up en haarstylist.
 • Ik vertel je vooraf precies wat we gaan doen en geef je alle informatie
 • Op de dag zelf hoef je je nergens druk om te maken. Wij nemen alles voor je uit handen.
 • We plannen een moment om samen te foto’s te selecteren, materialen voor het album te kiezen en de lay-out te maken.
 • Ik vertel je wanneer ik het album besteld heb, plan een afspraak met je in om het album op te halen en dan sluiten we dit prachtige avontuur af met een album reveal.

Kortom, ik begeleid je in iedere stap van dit mooie proces waarin je jezelf door de ogen van een ander zal zien. Een prachtige vrouw die er mag zijn.

close-up boudoir lingerie

2. Je boekt een professional

Boudoir is de enige vorm van fotografie die ik in mijn studio aanbied. Ik ben gespecialiseerd in dit vakgebied en weet dus precies wat ik moet doen om:

 • Je op je gemak te stellen
 • Je te instrueren qua poses van top tot teen
 • Die krachtige, vrouwelijke sfeer te creëeren.
 • Rekening te houden met eventuele onzekerheden
 • En nog veel meer

Daarnaast werk ik altijd samen met dezelfde professionele make-up en haarstylistes. Ik heb deze vrouwen zelf geselecteerd op basis van hun expertise, maar daarin vind ik het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij haar. Dat je alvast kunnen wennen aan de situatie en omgeving voor je op de foto gaat. Ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat iedere vrouw het in het begin spannend vind, maar na enkele minuten voor de camera al een stuk relaxter is.

Ik was best nerveus voor deze dag. In je lingerie voor de camera, dat leek me zo vreemd en ongemakkelijk. Het is gek hoe snel je hieraan went. Achteraf gezien heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld toen ik in mijn lingerie stond.

3. Luxe producten die generaties lang meegaan

De fotoproducten die ik kies komen van lokale leveranciers. Ieder product wat ik aanbied, heb ik met eigen ogen gezien en speciaal voor jou geselecteerd. Deze producten worden met de hand gemaakt en zijn bedoeld om generaties lang mee te gaan. Handgebonden albums, luxe materialen en foto’s gedrukt op naadloos professioneel fotopapier. Inclusief een mooie bewaardoos zodat jouw album altijd veilig opgeborgen is. Alles is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Dit is wat mij betreft de kers op de taart.

De Boudoir Beleving is een ervaring die voor iedereen heel persoonlijk is. Jij verdient persoonlijke aandacht, begeleiding, een op maat gemaakte ervaring die resulteert in een boost aan zelfvertrouwen die je voor altijd bij zal blijven in de vorm. Ik doe dit om jou dat speciale gevoel te kunnen geven. Het gevoel dat je er mag zijn. No matter what.

Ben je geïnteresseerd en zou je wel eens vrijblijvend kennis willen maken? Dat kan door naar deze link te gaan: Kennismaking plannen. Of hieronder op de knop te drukken.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer