De Boudoir Studio
Bridal 3 tips voor het plannen van jouw Bridal Boudoir Beleving
Bruidsjurk Weert

3 tips voor het plannen van jouw Bridal Boudoir Beleving

Hoe geweldig is het om jouw aanstaande vóór of op de grote dag een album met de meest prachtige foto’s van jezelf te geven? Ik kan je vertellen … hij/zij zal het geweldig vinden! Een Bridal Boudoir Beleving is een speciale fotoshoot gericht op het vastleggen van jou als aanstaande bruid. Voor jezelf én om hem/haar te verrassen.

Natuurlijk wil je op je best zijn tijdens de dag van de fotoshoot en je hier goed op kunnen voorbereiden. Inspiratie opdoen, je wensen bespreken en al jouw vragen beantwoordt hebben voor we beginnen. Maak je geen zorgen, we got this! Voor nu geef ik je alvast wat tips en inspiratie voor het plannen van jouw Bruids Boudoir Beleving.

Neem de accessoires mee die tijdens de bruiloft minder zullen opvallen

Of het nu gaat om de sluier of de kousenband, dit is een perfecte gelegenheid om de items te laten zien die je zo zorgvuldig hebt uitgezocht voor je grote dag. Ik geef je een paar suggesties:

  • Sluier. In de studio heb ik er ook eentje mocht je die van jezelf niet mee willen nemen.
  • Trouwschoenen
  • Kousenband
  • Sieraden zoals de verlovingsring
  • Bruidslingerie
  • Een uniek item van jouw partner – bijv. een t-shirt van zijn favoriete sportteam, een stropdas, een blouse
  • Een uitnodiging of save-the-date
  • Zijn manchetknopen – een geweldig idee als deze samen met het album zouden worden gegeven

Daarnaast biedt ik ook de mogelijkheid aan om specialere jurken aan jouw fotoshoot toe te voegen. Bijvoorbeeld zoals de jurk hierboven. Hiervoor werk ik samen met Yvonne van Fantasy Design. Zij is expert op het gebied van styling en heeft de mooiste spullen tot haar beschikking. Super tof toch?

Gebruik deze sessie als een manier om alvast je kapsel en make-up uit te proberen

In onze studio werk ik alleen met een professionele stylist namelijk Looks Like Reny. Zij werkt ook zelfstandigen voor modeshows, fashion bladen en voor, je raadt het al, jouw grote dag! Omdat een Boudoir Beleving vaak ruim voor de bruiloft wordt geboekt, kun je dit moment gebruiken om je look voor je bruiloft uit te proberen. Of het kan een kans voor je zijn om uit je normale dagelijkse leven te stappen en voor een glamoureuze look te gaan die je misschien niet kiest voor je trouwdag. (denk aan: zwaardere smokey eye, rode lip etc.)

Een Bruids boudoir beleving zal jou helpen om er nog mooier uit te zien op je HUWELIJKSDAG

Hoezo dan?! Ik ben specialist op het gebied van het poseren van het vrouwelijk lichaam, het coachen van expressie etc. Tijdens jouw bruiloft ga je je zeker poseertips herinneren die ik tijdens de Boudoir Beleving geef. Deze tips kun je vervolgens weer gebruiken tijdens het maken van de bruidsreportage. Ik zal vaker zeggen tijdens een shoot dat je je schouders met je kin moet verbinden of je nek moet verlengen. Deze tips ga je tot het einder der tijden gebruiken.

Heb jij interesse in een bruids boudoir Beleving?

Heb ik je enthousiast gemaakt en wil je graag meer weten over een Bridal Boudoir Beleving? Op deze pagina vindt je meer informatie wat betreft de invulling en investering. Ben jij er al helemaal klaar voor na het lezen van dit artikel? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer