De Boudoir Studio
Tips 3x wat selflove saturday me geleerd heeft
Vrouw ligt op bank

3x wat selflove saturday me geleerd heeft

Het is alweer een paar weken geleden dat ik mijn eerste event organiseerde. Selflove Saturday! Wat was het leuk, mooi en leerzaam om deze 14 vrouwen bewust te laten worden van hun schoonheid.

Iedereen weet het. Schoonheid zit van binnen én buiten. Toch vinden we het vaak lastig om onze eigen schoonheid te zien. Hoe vaak je partner, vrienden of familie het je ook zeggen. Jij neemt het met een korreltje zout.

Dit event was dus alles behalve dat.

Voor mezelf is het ook heel leerzaam geweest. Er komt stiekem toch best veel bij kijken. Daarnaast heb je soms ook twijfels. Lukt het me om die 14 plekken vol te krijgen? Moet ik niet nóg meer aanbieden tijdens dit event? Zouden ze het wel leuk vinden?

Allemaal vragen die door je hoofd spoken, maar waar je niet teveel aandacht aan moet geven. Als je dat wel doet, maak je het jezelf onnodig lastig.

In dit artikel vertel ik je 3 dingen die ik geleerd heb door dit event te organiseren.

Organiseer vanuit de juiste intentie

Mijn doel met dit event was om gelijkgestemden vrouwen met elkaar te verbinden. Vrouwen die op zoek zijn naar meer liefde voor zichzelf. Door middel van het event wilde ik ze hier handvatten voor geven.

Het doel was dus niet om hier geld mee te verdienen, mijn diensten te verkopen of iets in die trant. 

Daarnaast hielp het hebben van dit doel mij om potentiële deelneemsters uit te leggen waarom zij dit zouden moeten doen. Dat maakt het allemaal veel duidelijker.

Wat kun je hier nu voor jezelf uithalen?

Het hebben van een doel is belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer je lekkerder in je vel wilt zitten. Hier moet je verschillende dingen voor doen, maar het einddoel is dat je je lekkerder in je vel voelt. Wanneer je alle ‘subtaken’ om dit doel te bereiken afzonderlijk van elkaar ziet, kun je vergeten waarom je dit ook alweer deed en verval je sneller in een oud patroon.

Ben niet bang en begin ergens

Ik had nog nooit een event zoals dit georganiseerd. Moet ik het daarom maar niet doen? Nee! Je kunt op zoveel manieren leren en één daarvan is door gewoon te doen.

Maak een plannetje. Wie en wat heb ik hiervoor nodig.

In mijn geval wist ik dat ik het niet alleen wilde doen. Daarom heb ik Zelfliefdecoach Imke en Lookslikereny gevraagd om met me samen te werken.

Doe datgeen waar jij goed in bent, dan heb je ook de minste stress vooraf.

Daarnaast moest ik natuurlijk zorgen dat dit event onder de aandacht kwam, een locatie regelen, zorgen dat er een informatiepagina was, een wachtlijst en dat mensen uiteindelijk hun kaartje konden kopen.

Voor alles is een eerste keer en ik heb er veel van geleerd. Vooral hoe je dit soort dingen moet plannen en dat het logisch is dat de meeste mensen pas een week van tevoren besluiten of ze mee willen doen.

Uiteindelijk zat het helemaal vol en heb ik zelfs nee moeten verkopen.

Geniet van het moment

Er gaat zoveel voorbereiding aan vooraf en voor je het weet is het voorbij. Geniet dus van het moment. Wat het ook is. 

Na afloop had ik zoveel energie wat voor mij vreemd leek, want nu moest ik me toch juist uitgeput voelen? Ik heb er niets van gemerkt. Ook de dagen erna niet.

Hierdoor wist ik dat het goed zat. Ik deed dit vanuit de juiste intentie en het levert me daardoor juist energie op.

Ik ben blij dat ik dit heb mogen doen. Wie weet komt er nog een volgende keer. Daarom heb ik alvast een wachtlijst gemaakt waar je je voor kunt aanmelden. Mocht ik het dan volgend jaar nog eens organiseren, dan ben jij de eerste die het hoort!

Ik hoop dat dit je inspireert. Sla dit het op om later nog eens terug te kijken. Deel dit artikel zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer