De Boudoir Studio
Empowerment 5 redenen waarom boudoir ook voor jou is
Lingerie fotografie Weert

5 redenen waarom boudoir ook voor jou is

Mag ik je iets vragen? Wanneer was de laatste keer dat je écht iets voor jezelf deed. Helaas kunnen de meeste vrouwen zich dat niet meer herinneren óf is het heel lang geleden.

Laten we dat nou eens veranderen en iets doen wat helemaal voor jezelf is!

Ja maar, ik moet eerst afvallen, ik ben helemaal niet fotogeniek, ik vind het egoïstisch om tijd en geld aan mezelf te spenderen. Ik wed dat je genoeg smoesjes kunt bedenken, waarom een boudoir shoot niets voor jou zou zijn. Maar laat me jou nu eens 5 redenen geven, waarom een boudoir shoot wél iets voor jou is.

1. Jij bent mooi zoals je bent

Een boudoir-sessie is een van de krachtigste manieren om jou te helpen je innerlijke en uiterlijke schoonheid te ontdekken. Want ik geloof dat jij mooi bent zoals je bent. Nu, op dit moment.

Het is geen geheim dat veel vrouwen worstelen met een laag zelfbeeld. Maar waarom? We oordelen zo ontzettend hard over onszelf. We vergelijken ons met beelden uit tijdschriften en social media. Dit schept onrealistische verwachtingen die ervoor zorgen dat je je onaantrekkelijk en minder kunt voelen in vergelijking met de vrouwen die je dagelijks te zien krijgt.

Sommigen van ons zijn vergeten hoe het is om je mooi en sterk te voelen. Je hebt het te druk met je leven, je gezin, je werk. Je voelt je moe en soms een beetje ondergewaardeerd. Of je probeert zo dicht mogelijk bij het ideaalbeeld van perfectie te komen.

Je zult altijd onvolkomenheden en gebreken aan jezelf zien, maar een ander ziet jouw schoonheid. Jij bent als enige de baas over het stemmetje in je hoofd wat zoveel kritiek heeft. Wanneer je leert om jezelf te accepteren zoals je bent, zal je meer vertrouwen krijgen in jezelf. Je bent mooi zoals je bent, nu op dit moment. Dus leg het vast!

2. Je verdient het om verwent te worden

Herken je dat gevoel van een ontspannende dag in een spa of wanneer je je lekker hebt laten verwennen bij de kapper? Misschien als je heel diep graaft in je herinneringen? Alles lijkt net een beetje beter en je voelt je lichter!! We staan onszelf niet zo vaak toe om dat te voelen. Stel je voor: je boekt een boudoir shoot en wordt volledig begeleid naar de dag van de fotoshoot, je loopt mijn studio binnen waar jouw favoriete muziek speelt, kaarsen branden en een lekker drankje op je wacht. Je gaat in de stoel zitten en voelt alle spanning verdwijnen terwijl je professionele make-up en haarstyling krijgt. Als je make-up is aangebracht en je haar is gekruld, breng je het volgende uur samen met mij door in verschillende setjes lingerie waarvan je nooit had gedacht dat je je er prettig in zou voelen. Maar voor je het weet, voel je je sexy, zelfverzekerd en prachtig! Dat is de kracht van een geweldige boudoir-sessie.

3. Het is een geweldig cadeau voor jezelf

Stel je de blik op jouw partners gezicht voor wanneer jouw fotoalbum geopend wordt, gevuld met prachtige afbeeldingen van jou. Boudoir is niet alleen een geweldig cadeau om iemand te geven. Het is een perfect cadeau voor jezelf! Ja, het is leuk om de reactie op zijn of haar gezicht te zien, maar wat nog belangrijker is, het dient als een constante herinnering aan hoe mooi je bent. Dus boudoir lijkt misschien het perfecte cadeau voor je partner, maar het is ook perfecte cadeau voor jezelf!

4. Iedereen wil zich wel eens voelen alsof ZE op wolken loopt

Het is niet elke dag dat je je haar en make-up laat doen en voor de camera gaat staan. Tenzij je een beroemdheid of model bent, heb je het waarschijnlijk nog nooit gedaan. Dus waarom zou je deze gelegenheid niet aangrijpen om je voor één dag te voelen alsof je in de zevende hemel bent? Wat zeg ik … één dag? Ik kan je garanderen dat je dat gevoel nog zoveel langer vast gaat houden. Dit gevoel is voor altijd.

5. Stap uit je comfort zone

We hebben allemaal een “veilige” plek. De rol waarin we zijn gestapt, of zijn geplaatst, definieert ons. Voor sommigen van ons is het “mama”. Nu je kinderen hebt, lijkt het egoïstisch om iets voor jezelf te doen of je hebt niet het gevoel dat je nog sexy mag zijn. Voor anderen is het je carrière. Je hebt je carrière boven al het andere gesteld en je neemt niet de tijd om iets te doen dat speciaal voor jou is. Af en toe is het goed om buiten je comfortzone te stappen. Niemand komt ooit mijn studio binnen met het gevoel dat ze precies weten hoe ze moeten poseren en wat ze moeten doen. Zelfs degenen die eerder “model” hebben gestaan, vinden het spannend. Mijn studio is een veilige plek om los te laten en de sexy kant van jezelf naar boven te halen die gewoonlijk begraven wordt onder alle andere ‘rollen’ die je op je neemt.

Ben jij klaar om uit je comfort zone te stappen?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het contactformulier. Dan neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak. Hierin neem ik je mee in de gehele boudoir beleving van begin tot eind. We nemen de dag door, welke setjes je mee kunt nemen, de client wardrobe, fotoproducten etc.

Nog niet helemaal zeker of je een gesprek wilt plannen? Wordt dan lid van de VIP groep op Facebook. Dit is een besloten groep voor vrouwen die geïnspireerd willen worden, meer willen leren over boudoir en hun persoonlijke ervaringen willen delen!

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer