De Boudoir Studio
Tips 5x voorbereidingen voor je boudoir fotoshoot + gratis styling gids!
Vrouw ligt op haar buik en lacht

5x voorbereidingen voor je boudoir fotoshoot + gratis styling gids!

Een boudoir fotoshoot lijkt je geweldig, maar waar begin je? Wat zijn de voorbereidingen voor je boudoir fotoshoot? Wanneer je eenmaal de juiste fotograaf hebt gekozen en geboekt, is het tijd om je daarin te gaan verdiepen. Leuk en spannend! Mijn klanten krijgen altijd een brochure waarin ik je helemaal uitleg wat de voorbereidingen voor je boudoir fotoshoot zijn. Niet iedere fotograaf werkt op deze manier. Vandaar dat ik je graag enkele tips geef in deze blog en op het eind vind je mijn gratis styling gids!

Zorg dat je lingerie goed past

Dit lijkt misschien een no brainer, maar wist je dat 85% van de vrouwen de verkeerde BH-maat draagt? Bepaal dus een aantal weken van tevoren wat je gaat dragen. Wanneer je iets nieuws gaat kopen, laat dan meteen je BH-maat opmeten. Zo weet je zeker dat je de goede maat en pasvorm koopt. Het kan verleidelijk zijn om toch voor die kleinere maat te gaan, maar kies dan toch liever voor comfort. Niemand zal het label met de maat zien.

Mijn aanbevolen winkels

Er zijn een aantal merken waar ik regelmatig lingerie voor mijn cliĆ«nt closet koop. Hieronder een lijstje van enkele leveranciers. Wil je al mijn favorieten te weten komen? Meld je dan aan voor “Loving Lingerie” en krijg de volledige styling gids meteen in je mailbox.

tijdig ontharen

Wanneer je je lichaamshaar wilt verwijderen d.m.v. harsen of threading, doe dit dan maximaal 2 dagen van tevoren zodat eventuele zwelling en roodheid nog kan wegtrekken. Wil je scheren? Doe dit dan op de dag zelf om stoppels te voorkomen.

verzorg je huid van binnen en buiten

Een verzorgde huid is een gezonde huid. Trakteer jezelf een paar dagen van tevoren op een gezichtsmasker en drink twee liter water per dag om gehydrateerd te blijven.

Het is belangrijk om je helemaal top te voelen wanneer een fotoshoot hebt. Zorg ervoor dat je optijd gaat slapen en zet je wekker vroeg genoeg om niet in alle haast te moeten vertrekken.

Draag losse kleding

Draag losse kleding. Geen strakke beha of slipje, maar ook geen strakke jeans of top. Ze laten allemaal druklijnen achter op je lichaam die ik niet weg kan photoshoppen. Wanneer je bij mij in de studio arriveert, raad ik je aan om je kleding uit te doen en je kamerjas aan te trekken. Heb je geen kamerjas? Dan heb ik er eentje voor je.

gratis styling gids

Wil je meer tips? Meld je aan voor “Loving Lingerie” en ontvang de volledige styling gids in je mailbox. Op deze manier weet je zeker dat je 100% voorbereid jouw shoot in gaat.

Daarnaast krijg je maandelijks een inspiratie e-mail met lingerie finds, boudoir tips en inspirerende verhalen. Ook krijg je voorrang bij toekomstige evenementen en workshops!

Voorbereiden voor je boudoir fotoshoot gids.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer