De Boudoir Studio
Fotoshoot 5x Wat je wilt weten wanneer je een boudoir fotoshoot boekt
Lingerie fotografie Weert

5x Wat je wilt weten wanneer je een boudoir fotoshoot boekt

Overweeg je om een boudoir fotoshoot te boeken? Dan zijn praktische factoren niet het enige om rekening mee te houden. Sterker nog, ik vind dat het er helemaal niets mee te maken zou moeten hebben.

Sparen voor jouw droomshoot

Ik weet het. Je hebt de keuze gemaakt dat je een boudoir fotoshoot wilt boeken en het liefst wil je dat NU!

Dat maakt dat je een beperkter budget hebt en moet settelen voor minder. Jammer, want eigenlijk is het niet wat je écht zou willen.

Het resultaat valt tegen en je verlangt nog steeds naar de shoot die je eigenlijk zo graag wilde doen. “Had ik maar gespaard” denk je dan.

➡️ Goed om te weten: bij De Boudoir Studio is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Mocht dat voor jou beter passen 🥰

Kennismaken is een must

Of het nu in persoon of telefonisch is, een kennismaking zorgt ervoor dat de eerste spanning al verdwijnt. Je kunt al je vragen stellen en het is fijn om te weten dat je in goede handen bent. Zo ga je met een relaxter gevoel je shootdag tegemoet.

vrouw zit op de grond met haar hand in haar nek en kijkt in de camera

Je hoeft niet anders te zijn dan wie je op dit moment bent

“Ik moet nog x….y…z….voordat ik mezelf een boudoir fotoshoot gun”. Als dit je bekend in de oren klinkt, stel jezelf dan de vraag: “Wat zit hier nou écht achter?”. Vaak is het niet x,y of z waarom je dit uitstelt, maar is het een masker voor heel wat anders. Wees eerlijk naar jezelf.

Iedereen vindt het spannend

Meestal gaat dit gepaard met enthousiasme. Iets wat we niet vaak tegelijkertijd voelen. Weet dat de spanning al heel snel zal verdwijnen wanneer je bij mij in de studio bent. Ik heb nog geen enkele vrouw voor mijn lens gehad die dat niet zo ervaarde. Laat spanning geen reden zijn om jouw boudoir fotoshoot voor je uit te schuiven.

Volg je gevoel

Heb je een klik met een fotograaf, laat dit dan flink meewegen in je uiteindelijk beslissing. Een goede klik betekent een relaxte shoot en het mooiste resultaat 😍

Zie jij een boudoir fotoshoot bij mij in de studio wel zitten? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande button.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer