De Boudoir Studio
Empowerment Ben ik wel klaar voor een boudoir fotoshoot?
Lingerie fotografie Weert

Ben ik wel klaar voor een boudoir fotoshoot?

Ik weet niet of ik er klaar voor ben … Deze uitspraak hoor ik zo ontzettend vaak als reden om geen Boudoir Beleving te boeken.

Stop met uitstellen

Ik moet nog X, of Y voordat ik het mezelf gun om van mijn lijf te gaan houden. Dat is eigenlijk wat je zegt. Maar is dat echt zo? Als je écht eerlijk bent tegen jezelf … waarom stel je dit uit?

Omdat je bang bent voor het onbekende, omdat het buiten je comfort zone is?

Weet dan dat dit JUIST oncomfortabel moet voelen. Anders gaat het je niet veranderen op de manier waarop jij wilt.

Durf de uitdaging met jezelf aan te gaan

Verandering is spannend en al helemaal als het oncomfortabel aanvoelt. Maar wil jij een ander leven leiden, anders naar jezelf kijken, van jezelf gaan houden? Dan moet je jezelf uitdagen.

Jouw comfort zone doorbreken

Moet je uit je comfort zone? JA! Maar zit je daar niet stiekem al in? Je bent op dit moment op een punt dat je meer wilt dan dat je nu hebt. Anders was je nu niet hier.

Dat is eigenlijk al super oncomfortabel. Maar toch kies jij voor het oncomfortabele gevoel van niet tevreden zijn met jezelf boven het oncomfortabele gevoel van iets nieuws doen. Een nieuwe uitdaging aangaan.

Natuurlijk sta je niet stil en ontwikkel je jezelf ook zonder deze Boudoir Beleving te boeken. Maar hoeveel kleine stapjes moet je zetten, om uiteindelijk bij jouw doel te komen? Hoe fijn is het dan als er de mogelijkheid is om één grote stap te zetten.

Complete begeleiding buiten jouw comfort-zone

Tijdens een Boudoir Beleving neem je mee buiten je comfort zone en begeleid ik je gedurende het hele proces. Van het bespreken van eventuele onzekerheden, welke lingerie je kunt meenemen, hoe je moet poseren tot advies over de lay-out van je fotoalbum.

Zo kunnen we samen jouw comfort-zone weer een stukje groter maken.

Klaar om te stralen? Laten we kennismaken!

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer