De Boudoir Studio
Fotoshoot Een boudoir bad fotoshoot. Iets voor jou?
Boudoir Fotografie Weert Limburg

Een boudoir bad fotoshoot. Iets voor jou?

Afgelopen week had ik een superleuke shoot samen met Rowena. Naast een fotoshoot in mijn studio leek het me leuk om ook mijn badkamer te gebruiken. De badkamer is vorig jaar verbouwd en ik ben er enorm trots op! Spaanse tegels op de vloer, een vrijstaand bad, geborsteld stalen kranen en een combinatie van stucwerk, metrotegels en houtlook tegels zijn de basis. De hoeveelheid planten in de badkamer maken het helemaal af! Het is volledig geïnspireerd op de tijd dat ik in Barcelona woonde i.c.m. de reis die ik maakte door Indonesië. Maar, genoeg over het interieur 😜

Bloemen in de badkuip

Voor alle fotografen die dit lezen een kleine tip: gebruik ECHTE bloemen wanneer je dit gebruikt in een bad. Neppe blijven namelijk niet drijven. Gelukkig heb ik dat zelf niet moeten ondervinden. Ik gebruikte het boeket van De Ambachtsbloem, wat gemaakt was voor de Valentijn shoots die ik de week ervoor had. Aangezien het boeket toch aan het uitbloeien was, leek het me een mooie gelegenheid om er optimaal gebruik van te maken.

Gelukkig was Rowena ook helemaal enthousiast en hebben we heel wat mooie foto’s weten te maken. Zoals je ziet is de badkamer lichter dan mijn studio, wat het ook een andere sfeer geeft. Toch denk ik dat ik ook hier het mysterieuze, krachtige en vrouwelijke hebben weten vast te leggen.

Zelf een bad of shower fotoshoot boeken

Een bad of shower fotoshoot kun je als add-on bijboeken bij je shoot. Geef tijdens het boeken aan dat je hier geïnteresseerd in bent, zodat ik het een en ander kan voorbereiden. Nog niet helemaal zeker of je wilt boeken? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer