De Boudoir Studio
Empowerment Een zwangerschaps boudoir beleving. Wat kun je verwachten?
Zwanger vrouw in lingerie poseert op de vloer

Een zwangerschaps boudoir beleving. Wat kun je verwachten?

Zwanger zijn is mooi, maar ook heel spannend! Er verandert niet alleen van alles aan je lichaam, maar is het ook een spirituele reis. Zwangerschaps boudoir fotografie is daarom het ideale moment om stil te staan bij dit moment.

Wat is zwangerschaps boudoir fotografie?

Zwangerschaps boudoir fotografie is eigenlijk hetzelfde als ‘gewone’ boudoir fotografie. Je bent gekleed in lingerie en door middel van de juiste poses en belichting zal jouw lichaam prachtig uitkomen. Natuurlijk is er wel een verschil in poses en zal ik iets meer nadruk leggen op ‘het zwanger zijn’. Dat betekent niet dat je enkel cliché beelden kan verwachten waar de aandacht met name ligt op je buik. Jijzelf staat nog steeds in het middelpunt. Want hoe jammer zou het zijn als ik jou als mooie, sterke vrouw niet zou vastleggen?

Boudoir beauty Kimberley

Vandaag licht ik graag de zwangerschaps boudoir shoot uit van Kimberley van Mom on Top. Een prachtvrouw met twee zoons en een dochter op komst. Ze ziet er geweldig uit en vond het zo’n leuke ervaring. Dit zijn haar woorden:

Bij Tamara een boudoir shoot gedaan met 29 weken zwangerschap. Ik vond het in eerste instantie erg spannend, maar ik had de recensies gelezen en de resultaten gezien van de shoots en dat nam mijn onzekerheid weg. Tamara is heel professioneel! Ze helpt je met elke pose en zorgt ervoor dat je prachtig op de foto komt te staan. In combinatie met de styling door Reny, voel je je echt een vamp! Ik kan het iedere vrouw aanraden. Je hoeft geen model te zijn of het perfecte lijf te hebben om mooi en sensueel op de foto te staan. Leg het in de handen van Tamara en zij tovert echt prachtige foto’s tevoorschijn.

Waarom zou ik mezelf laten fotograferen als ik zwanger ben?

Als boudoir fotografe zie ik vrouwen schitteren in elke fase van hun leven. Ik geloof dat zwanger zijn je een speciale schoonheid, ‘glow’ en sensualiteit geeft. Dot zou iedere aanstaande moeder zich moeten herinneren lang nadat de zwangerschap voorbij is.

Het is vaak zo dat toekomstige mama’s veel meer voelen, maar sexy, sensueel of mooi worden niet genoemd. Wil jij dus jouw gevoel van eigenwaarde en sensualiteit herwinnen? Dan kan ik je daarmee helpen. Ik wil jou laten zien dat je het nog steeds in je hebt.

Hoe gaat een zwangerschaps boudoir beleving in zijn werk?

Eigenlijk is een zwangerschaps boudoir beleving te vergelijken met een ‘gewone’ boudoir beleving. Je kunt er hier alles over lezen. Belangrijk om te weten is dat dit niet zomaar een fotoshoot is. Je wordt heerlijk in de watten gelegd door mijn professionele haarstylist en visagist. Ik zorg dat er wat lekkers klaarstaat en dat je helemaal ontspannen bent voor we met de shoot beginnen. Tijdens de shoot geef ik je constant aanwijzingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoe je moet poseren of hoe je moet kijken. Ik zorg voor alles! Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de ervaring.

Vervolgens maak ik een slideshow met mijn geselecteerde foto’s en kan jij kiezen welke foto’s je in jouw album wilt. Want zeg nou zelf, wat is er nu mooier dan jouw prachtige foto’s in een album te zien? Iets waar je nog vaker in terug kunt kijken. Een album wat je herinnert aan jou als prachtige zwangere vrouw.

Ben jij klaar om te investeren in jezelf?

De meest ideale weken om je te laten fotograferen liggen tussen week 27 en 30 van je zwangerschap. Ben jij van plan om een Boudoir Beleving te boeken? Wacht dan niet te lang zodat je zeker bent van een plekje in mijn studio in Weert, Limburg! Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het contactformulier. Dan neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Nog niet helemaal zeker of je een gesprek wilt plannen? Wordt dan lid van de VIP groep op Facebook. Dit is een besloten groep voor vrouwen die elkaar inspireren, meer willen weten over boudoir, hun persoonlijke ervaringen delen en vooral zin hebben in gezelligheid en plezier in een veilige omgeving.

Comments

  • 11 maart 2021
    Kimberley

    Echt een herinnering om nooit te vergeten! Dit doen we nog eens over na de zwangerschap 🥰

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer