De Boudoir Studio
Fotoshoot Hoe kies ik de juiste boudoir fotograaf?

Hoe kies ik de juiste boudoir fotograaf?

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met boudoir fotografie, was ik verkocht! Na een aantal shoots vóór de camera, besloot ik te starten met De Boudoir Studio en De Boudoir Beleving. 🥰

Hierin stel ik jou centraal, ik begeleid je, geef je advies en ben er voor je van onze eerste kennismaking totaan het samen uitzoeken van de foto’s voor jouw album ❤

Of voor mij kiest als jouw boudoir fotograaf is natuurlijk heel persoonlijk. Ik geef je graag een aantal tips om een keuze te maken die bij je past.

Tip 1: Fotografiestijl bepalen

Wat voor stijl spreekt je aan? Bijv. licht, zwart-wit, moody, kleurrijk etc. Kies je voor een studio setting of toch iets wat meer op kamer in huis lijkt. Het is aan jou de keus, maar het is wel slim om een fotograaf te kiezen die past bij jouw smaak. Sommige fotografen zullen instemmen om hun foto’s aan te passen naar de stijl die jij mooi vindt, maar zelf raad ik dit niet aan.

Tip 2: vraag een kennismaking aan

Heb je een goed gevoel bij de fotograaf? Zeker bij deze vorm van fotografie is het belangrijk dat je je al enigszins op je gemak voelt bij het idee dat deze persoon jou gaat fotograferen. Weet je het niet zeker? Vraag dan op een kennismaking/intakegesprek. Een professionele fotograaf zal hiervoor openstaan. Twijfel je nog steeds of weigeren ze je te spreken? Ga dan op zoek naar een andere fotograaf.

Tip 3: Met of zonder styling

Wil je dat je haar en make-up gedaan wordt op locatie of regel je het zelf? Bij De Boudoir Studio is het bijv. altijd inclusief styling op locatie. Ik vind dit persoonlijk heel handig, omdat je zelf geen plannings stress hebt. Daarnaast weet mijn professionele make-up en haarstylist precies hoe ik werk en zorgt dit ervoor dat het resultaat altijd geweldig is!

Mijn belangrijkste tip is : ga af op je gevoel.

De dames die bij mij boeken, waren er al snel over uit dat ik hun mocht fotograferen. Waarom? Omdat ze een goed gevoel bij mij hebben, mijn stijl spreekt hun aan en de werkwijze is alles wat ze zochten. Wanneer je gevoel zegt dat je dit moet doen, laat je dan niet van je stuk brengen door wat je hoofd je zegt. Kies met je hart.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer