De Boudoir Studio
Empowerment Waarom “anders” zijn prachtig is
Lingerie fotografie Weert

Waarom “anders” zijn prachtig is

Herken je deze uitspraak: “Ja, maar jij bent anders dan de rest”. Je zou zeggen dat dat iets goeds is. Eigenlijk zeggen ze “Je bent uniek, speciaal, origineel etc.” Nu ik volwassenen ben, kan ik “anders” zien als iets positiefs. Maar, toen ik nog op school zat, was het echt not done om “anders” te zijn.

Ik hield van aparte kleding, liet mijn haar een keer kort knippen zonder de gevolgen van pesterijen te kunnen overzien etc.

Ik was altijd al een beetje op mezelf. Dat vond ik fijn. Lekker tekenen, dromen, fantaseren over een andere wereld… “Je bent arrogant, verlegen, niet sociaal genoeg etc.”. Conclusies zijn zo gemakkelijk getrokken.

“Anders” ging ik koppelen aan een gevoel van negativiteit en afschuw. “Anders”… “niet goed genoeg”. Dat wilde ik echt niet zijn. Dus probeerde ik om in het hokje te passen wat ik aangewezen kreeg. Liever een grijze muis dan “niet goed genoeg” zijn. Ik was er wel, maar voor de buitenwereld niet met mijn eigen stijl en échte persoonlijkheid.

Ik verloor mezelf met af en toe een uitspatting van mij echte ik tijdens verkleedpartijen.

Het heeft zeker 10 jaar geduurd om mijn echte ik weer terug te vinden. Met hulp van de juiste mensen om me heen, cursussen en mijn eigen inzet ben ik waar ik nu ben.

Herken je jezelf hierin? Weet dan dat het nooit te laat is om jouw mindset te veranderen. Accepteer de complimenten die je krijgt, zoek hulp als dat nodig is, praat erover etc. Maak “anders” bespreekbaar.

Anders, uniek, speciaal, origineel.ik ben het allemaal en ik vind het geweldig. Nu jij nog 😘

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer