De Boudoir Studio
Fotoshoot 3 redenen waarom professionele styling een must is
Boudoir Fotografie Weert Limburg

3 redenen waarom professionele styling een must is

Ik krijg vaak de vraag hoeveel de Boudoir Beleving kost exclusief professionele haarstyling en visagie. Laat ik allereerst zeggen dat ik de Boudoir Beleving altijd inclusief haarstyling en make-up aanbied. Waarom? Omdat ik geloof dat het om meerdere redenen zorgt dat jouw foto’s nóg mooier worden.

Een natuurlijke look
Ik werk samen met Looks Like Reny die iedere keer weer benadrukt hoe ze laagje voor laagje werkt. Ze haalt jouw beste eigenschappen naar voren. Dus geen gek masker waardoor je jezelf niet herkend, maar juist een pure versie van jezelf waar jij op je mooist bent.

Wennen aan de situatie
Daarnaast helpt haarstyling en visagie ook om alvast even te relaxen, te wennen aan de situatie en jouw zorgen weg te nemen. Ik heb al veel vrouwen in mijn studio gehad die kunnen bevestigen dat dit superfijn is. Reny komt bij mij in de studio om jouw make-up en haar te doen. Je hoeft je dus ook niet druk te maken over je tijdsplanning etc. Dat regelen wij voor je!

Een boost aan zelfvertrouwen
Als laatste helpt professionele haarstyling en visagie ook om alvast een kleine zelfvertrouwen boost te krijgen. Zodra jij in de spiegel kijkt, zal je jezelf prachtig voelen.

Daarom dus altijd inclusief professionele haarstyling en visagie

Al met al maakt haarstyling en visagie je ontspannen, zelfverzekerder en wen je nog meer aan het idee dat je straks voor de camera staat. Dat ga je absoluut terug zien op de foto’s!

Tarieven
En om je vraag te beantwoorden over mijn tarieven. Ik reken een prijs voor de sessie/fotoshoot apart van de fotoproducten. Zo kun je zelf bepalen wat het eindbedrag wordt. Daarnaast is het mogelijk om fotoproducten in twee of drie delen te betalen. Je kunt er alles over lezen op de tarieven pagina.

Kennismaken

Ben jij overtuigd en wil je een vrijblijvende kennismaking plannen? Maak meteen een afspraak via mijn online kalender.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer