De Boudoir Studio
Fotoshoot Waarom ik als jouw boudoir fotografe?
Vrouw lacht in de camera met glitters op haar mond

Waarom ik als jouw boudoir fotografe?

Waarom ik? 🤷‍♀️

Er zijn heel wat boudoir fotografen, maar wat maakt mij speciaal? Waarom zou JIJ investeren in een boudoir shoot met mij als boudoir fotografe?

✨ Omdat ik een paar jaar geleden nog in jouw schoenen stond. Ik weet hoe het voelt om actief bezig te zijn met het ontwikkelen van meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

✨ Omdat ik weet hoe het voelt om aan jouw kant van de camera te staan. Het is iets wat ik regelmatig doe om me eraan te herinneren hoe geweldig het is om je mooiste kanten naar boven te halen en dit vast te laten leggen.

✨ Omdat ik het geweldig vind om je vast te leggen als een krachtige, sensuele vrouw. Wat daar dan ook voor nodig is. Kruipend over de vloer of klimmend over de studio meubels, ik doe het!

✨ Omdat het mijn missie is om je te laten zien dat jouw lichaam mooi is zoals ze is. Ik ben je grootste cheerleader! Als je graag in mijn signature stijl gefotografeerd wilt worden, ben ik er om om dat waar te maken.

✨ Omdat ik het afgelopen jaar tientallen vrouwen opnieuw in verbinding heb gebracht met zichzelf. Dat wil ik ook voor jou.

Voelt het alsof dit jouw moment is? Ondanks een lichte twijfel zou ik gewoon een kennismaking plannen. Dan hebben we telfonisch contact en kunnen we elkaar beter leren kennen. Ik leg je precies uit hoe ik werk en wat je kunt verwachten.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer