De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes Waarom wanddecoratie het ideale kado aan jezelf is
vrouw zit buiten op veranda

Waarom wanddecoratie het ideale kado aan jezelf is

Het gevoel dat je de wereld aankan. Moet je je voorstellen dat je dat iedere dag zou kunnen hebben. Dat zou toch geweldig zijn? Met een wanddecoratie met een foto van jezelf aan de muur wordt die droom werkelijkheid! 😮

Het kan en dit is hoe

Iedere week stappen er vrouwen vol zelfvertrouwen over de drempel mijn studio uit. Lichter, gelukkiger en positiever over zichzelf.

Dit is het gevoel wat je krijgt door een boudoir fotoshoot bij mij te doen. Het mooie is dat ik dit gevoel voor je vast kan leggen. Zodat jij er naderhand iedere keer met hetzelfde gelukszalige gevoel op terug kan kijken ❤

Hoe het werkt

Je favoriete foto heb je aan de wand hangen. Stel het je voor. Waar hangt hij? Op de slaapkamer waar je nu nog die saaie witte muur hebt. In de woonkamer? Want je bent trots op wie je bent en iedereen mag dat zien.

Iedere keer wanneer je je foto ziet, maakt je brein een stofje aan waar je een blij gevoel door krijgt. Best interessant en héél handig. Want dit is de sleutel. Hierdoor voel je je iedere dag een extra beetje blij 😃

Vrouw op bed met haar buik en handen in het haar

De wanddecoratie van Phaedra

Onlangs mocht ik een prachtige wanddecoratie afleveren voor Phaedra. Zij koos bovenstaande foto om groot aan haar muur op te hangen. Zo kan ze iedere dag weer voelen hoe het is om jezelf sterk, vrouwelijk, prachtig en vol zelfvertrouwen te voelen.

Dit is wat ze zei over de hele ervaring:

“Tamara is zeer toegankelijk voor vragen/twijfels. Indien je jezelf ergens niet 100% gemak bij voelt, zal ze je zeker niet pushen. Dit laatstgenoemde én dat elke vrouw op haar foto’s een model lijkt zonder haar eigen persoonlijkheid/herkenbaarheid te verliezen, zijn naar mijn mening Tamara’s sterkste krachten.

Ik denk dat ik voor veel vrouwen spreek als ik zeg dat mijn grootste angst het effectief in lingerie te poseren was. Achteraf kan ik nu zeggen dat dit heel snel vervaagt na aankomst.

Eerst worden je haar en make-up helemaal tot in de puntjes verzorgd. Bij mij was dit door Bruce. Zij had zelf ook al een boudoirshoot bij Tamara gedaan en stelde mij helemaal op mijn gemak.

Tijdens de shoot zelf doet Tamara de poses voor, laat ze ook enkele foto’s zien en moedigt ze je aan. Dit geeft je een boost aan zelfvertrouwen en laat je stralen. Niet enkel tijdens de shoot, maar zeker ook hierna heb je een goed gevoel over jezelf.

Ik zou het zeker iedereen aanraden. Naar mijn mening is dit een heel waardevolle stap naar houden van jezelf!”

Wil jij je ook zo voelen als Phaedra?

Dat kan! Of je nu gaat voor een prachtige wanddecoratie, een album of allebei, dat is helemaal aan jou. Hoe dan ook zal je iedere keer weer een boost voelen wanneer je je foto’s ziet. Dat durf ik best te garanderen! Wil je meer informatie over De Boudoir Beleving? Plan dan een vrijblijvende telefonische kennismaking.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer