De Boudoir Studio
Tips Wat draag je tijdens een boudoir fotoshoot?
De Boudoir Studio Limburg Weert

Wat draag je tijdens een boudoir fotoshoot?

Eindelijk is het zover. Je bent klaar voor je eerste boudoir shoot. Maar wat voor lingerie neem je mee? Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik tijdens mijn eerste boudoir shoot dacht dat ik ALLES moest hebben. Natuurlijk hoeft dat helemaal niet. Met enkele leuke lingerie setjes kom je een heel eind. Vergeet ook die fijne trui, dat leuke shirt en sexy jarretels niet. Alles waar jij je comfortabel in voelt is goed!

Om je wat inspiratie te geven, heb ik een aantal leuke shots verzameld van verschillende soorten kleding die je tijdens de fotoshoot kunt dragen. Twijfel je toch nog ergens over? Stuur me dan gewoon een berichtje. Ik kan je helpen om de juiste dingen eruit te pikken en eventueel suggesties te geven voor webshops met leuke spulletjes.

Lingerie

Wanneer ik in mijn eigen kledingkast kijk, zie ik vooral zwarte lingerie setjes liggen. Daarnaast heb ik een kleine cupmaat, dus de bralettes nemen de overhand. Er zitten setjes bij die ik regelmatig draag en setjes waar ik wat zuiniger op ben. Wanneer ik lingerie uitzoek voor foto’s van mezelf, kijk ik vooral of het er nog mooi uitziet. Is de kleur niet verwassen, geen gaten of draadjes en ziet de stof er nog moo uit? Check! Dan is het lingerie setje geslaagd voor de test.

Voor fotoshoots geef ik zelf de voorkeur aan gekleurde lingerie in tinten zoals aubergine, bordeaux, donkerblauw, donkergroen etc. Waarom? Ik vind dat het net iets specialer is dan een zwart setje en je ziet de details van de stof beter. Heb jij alleen maar zwarte setjes in je kast liggen? Geen probleem. Kies vooral iets waar jij je comfortabel in voelt.

Bralette & BH

Geen idee wat voor soort bralette of bh je mee moet nemen? Eigenlijk maakt dat helemaal niet zoveel uit, zolang je maar zorgt dat de maat goed is. Te strakke bandjes staan niet mooi op de foto, maar een gat aan de bovenkant van je cup is ook niet wat je moet willen. Wil je iets nieuws kopen? Vraag dan de verkoopster om advies. Zij kan je maat opmeten en de perfecte maat én pasvorm adviseren. Er zijn namelijk heel wat verschillende soorten: balconette, plunge, push-up, maximizer, minimizer, longline etc. Niet gek dat we hier wel wat advies in kunnen gebruiken toch? Op deze pagina van Hunkemöller kun je nog meer lezen over de juiste pasvorm.

Accessoires

Hiermee bedoel ik geen cliché accessoires zoals een parelketting of iets dergelijks. Wat ik er wel mee bedoel? Bijvoorbeeld een mooie fishnet panty (love those!), crop top of wollen trui. Houdt er accessoires wel rekening mee dat de kleuren niet te fel zijn. Dit komt meestal niet mooi uit op de foto. Een aantal voorbeelden vindt je hieronder.

Body

Eén van mijn favorieten is de body. Een kledingstuk wat vrouwen niet vaak in de kast hebben liggen, aangezien je het niet snel ergens onder draagt. Je hebt ze in allerlei mooie kleuren en vormen, waardoor het aanbod eindeloos is en minder op elkaar lijkt dan bijvoorbeeld een bh setje. Daarnaast kun je met een body zorgen dat bepaalde delen van je lichaam minder aandacht trekken.

String

Een string zorgt ervoor dat jouw prachtige achterwerk het mooiste uitkomt. Alhoewel dat wel ligt aan het type string dat je draagt. Eigenlijk zijn alle pasvormen goed, behalve de t-string. Dit model string loopt niet mooi mee met de rondingen van je billen en daardoor ziet het er gewoon minder mooi uit. Combineer een string met een mooie bh, shirt, trui of helemaal niets! Tijdens de fotoshoot kunnen we samen kijken naar wat je mee hebt gebracht en hoe we het kunnen combineren.

Hulp nodig?

Kun je na het lezen van dit artikel toch nog wat hulp gebruiken of wil je meer weten over het boeken van een boudoir shoot?
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer