De Boudoir Studio
Fotoshoot Wat is de betekenis van boudoir?
Boudoir fotoshoot waar vrouw in ronde spiegel kijkt

Wat is de betekenis van boudoir?

Boudoir. Wat is het nou eigenlijk? Van oudsher is ‘het boudoir’ een kamer voor welgestelde dames. Hierin kon de vrouw zich terugtrekken om te baden en zich te verkleden. Daarnaast werd het ook gebruikt om samen te kunnen zijn met haar geliefde. Super romantisch toch?

Boudoir anno nu

Door de jaren heen heeft boudoir een veel bredere betekenis gekregen. In de fotografie kun je zeggen dat het een intiem portret is van een man, vrouw of koppel in lingerie of zonder. De manier waarop dit gebeurt, is per fotograaf verschillend. Iedere fotograaf heeft zijn eigen werkwijze en stijl. Toch is het niet zo simpel als dat.

Er komt zoveel meer kijken bij boudoir fotografie dan je denkt

Sommige fotografen doen het ‘voor erbij’. Persoonlijk zou ik niet gefotografeerd willen worden door iemand die het ‘voor erbij’ doet. Zoals ik eerder zei, is het de meest intieme vorm van fotografie. De betekenis van boudoir is voor mij dan ook veel meer dan: foto’s in lingerie. Het is een vorm van fotografie waar je veel kennis van moet hebben om:

A. De klant op haar gemak te kunnen stellen

B. Te weten hoe verschillende poses en lichtinvallen werken voor verschillende lichaamstypen

C. Te weten hoe je iemand kunt adviseren qua lingerie keuze, poses, styling etc.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als boudoir fotografe kan ik gerust 20 – 30 uur besteden aan één klant. Dit is een bewuste keuze, omdat ik wil dat jij je compleet op je gemak gaat voelen en volledige begeleiding krijgt. Alleen dan krijg jij de best mogelijke boudoir ervaring die er is.

Dit is De Boudoir Beleving

Met De Boudoir Beleving zorg ik ervoor dat jij kan genieten van dit hele avontuur i.p.v. dat je het spannend en eng vindt. Natuurlijk is het spannend in het begin, maar door mijn persoonlijke benadering, heb ik menig vrouw zijn ontpoppen tot de powervrouw die ze is. Vol zelfvertrouwen en verbaasd door de foto’s die ik haar liet zien. “Wauw, ben ik dat?!”. Dit is wat boudoir fotografie met je doet. Ja! Jij kunt dit ook.

Vrouw kamerjas over een schouder. De betekenis van boudoir.

Mijn droom voor de toekomst

Inmiddels is het jaar bijna voorbij en mag ik doelen stellen voor 2022. Een grotere studioruimte zit in de planning en ik weet zeker dat het geweldig gaat worden! Ik ben zo dankbaar voor alle vrouwen die ik heb mogen fotograferen. Ik heb vertrouwen in mezelf en in jou.

Als dit je nieuwsgierigheid heeft gewekt, denk er dan eens over na. Hoe zou het zijn als 2022 jouw jaar wordt. Het jaar waarin je besloot om iets voor jezelf te doen, de mening van anderen achter je te laten en te gaan voor wat je wilt?

Dit is precies wat ik dit jaar gedaan heb. Ik besloot mijn grootste droom na te jagen. Ik hoop één van de bekendste boudoir studio’s in Nederland te worden. Op deze manier wil ik zoveel mogelijk vrouwen helpen om de liefde voor zichzelf (terug) te vinden.

Hoe nu verder?

Waarschijnlijk is dit de eerste keer dat je overweegt om een boudoir fotoshoot te boeken. Daarom help ik je graag verder in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan via videobellen of in de studio. Ik leg je dan alles uit over de volgende stappen, we leren elkaar beter kennen, we kijken of er een klik is en of jouw wensen aansluiten bij wat ik te bieden heb. Een kennismakingsgesprek plan je via deze link: www.deboudoirstudio.nl/kennismaking-plannen

Wil je nog even verder kijken op bijvoorbeeld mijn Instagram pagina? Klik dan hier.

Wil je lid worden van de exclusieve (gratis) Facebook VIP groep? Klik dan hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer