De Boudoir Studio
Tips 5x betaalbare lingerie tips voor de grote cupmaat
Vrouw in lingerie die op stoel poseert

5x betaalbare lingerie tips voor de grote cupmaat

In mijn Facebook VIP-groep krijg ik wel vaker de vraag of ik ook lingeriemerken weet die grotere (cup)maten verkopen. Ondanks dat de cupmaat per merk verschilt, heb ik toch een mooi rijtje van vijf lingeriemerken voor je in petto. Hiervan gaan de meeste merken minstens t/m cup G. Het is een mix van betaalbare lingerie in het midden segment en het hogere segment.

Ann Summers

Bij mij staat dit merk stipt op nummer één. Zij hebben lingerie voor zowel vrouwen met een kleine cupmaat, maar ook zeker voor de vollere vrouw. Ann Summers biedt beha’s aan t/m cup 44H en XXL.

Klik hier om naar Ann Summers te gaan

Curvy Kate

Curvy Kate is een prachtig merk waar je shopt van cup D t/m cup L. Waar je vaak ziet dat de beha’s toch wat saaier zijn, houdt Curvy Kate het spannend. Leuke modellen, prints en stoffen maken dat je dit merk écht in kledingkast wilt hebben.

Klik om Curvy Kate te shoppen

Elomi

Ook dit merk kun je shoppen t/m cup K. Of je nu gaat voor een zwart alledaags setje of iets kleurrijkers. Elomi heeft het allemaal. Het is lingerie waar je elke dag van kunt genieten.

Klik hier om Elomi te shoppen

Playful Promises

Dit merk heeft naast eigen ontwerpen ook een verzameling aan andere merken in hun webshop. Zo bieden ze beha’s aan van cup A t/m cup H. De diversiteit aan prints, kleuren, ontwerpen zijn mega groot. Ben jij op zoek naar eens iets anders? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Shop Playful Promises

Prima Donna

Dit merk mag niet in het lijstje ontbreken. Laatst sprak ik een dame die De Boudoir Beleving geboekt heeft en dit merk deed haar stralen als nooit tevoren. Dit kan een prachtig lingerie setje met je doen. Prima Donna verkoopt lingerie t/m cup J.
Shop bij Playful Promises

Ik hoop dat deze tips je helpen om een prachtig lingerie setje te vinden. Sla het artikel op om later nog eens terug te kijken. Deel dit zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

WIl je meer lingerie tips lezen? Je vind ze hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer