De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes De Boudoir Beleving van Patricia
De Boudoir Studio Limburg Weert

De Boudoir Beleving van Patricia

Patricia kwam helemaal uit Friesland voor haar Boudoir Beleving. Met haar prachtige blauwe ogen en blonde haar steelt ze op iedere foto de show. Tijdens de dag van de fotoshoot was ze zo enthousiast en dat zie je ook echt terug op de foto’s. Waar het in het begin altijd even wennen is om in lingerie voor de camera te staan, zette ze al snel de knop om en zag je haar volop genieten van de ervaring. Het gaf haar echt een zelfvertrouwen boost.

Een zelfvertrouwen boost

Afgelopen zaterdag heb ik de Boudoir Beleving mogen ervaren en ik kan niks anders zeggen dan WAUW!

Waar ik in het begin onzeker was over in lingerie poseren en geen maatje S hebben, hoe snel dit eigenlijk die dag omsloeg naar een gevoel van vrouwelijkheid en jezelf sexy voelen! Dit gevoel heb ik nog steeds! Het is écht een boost voor je zelfvertrouwen!

Tamara en Reny denken echt overal aan. Van lingerie, haar en make-up tot poses. Er wordt ook echt geluisterd naar wat jij wilt.

En dan ontvang je de foto’s en kan je alleen maar denken: ben ik dat! En WOW! Zó super mooi! Ik kan het echt iedere vrouw aanraden!

– Patricia

Ik hoop dat dit je inspireert. Sla dit het op om later nog eens terug te kijken. Deel dit artikel zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Wil je meer verhalen van mijn Boudoir Studio Babes lezen? Je vind ze hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer