De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes De Boudoir Beleving van Sandra
Lingerie fotografie Limburg

De Boudoir Beleving van Sandra

Een aantal maanden terug heb ik deze prachtige vrouw op de foto mogen zetten. Ze vertelde me tijdens ons kennismakingsgesprek voor De Boudoir Beleving dat ze ooit wel een fotoshoot had gedaan en één van de foto’s had ingelijst. 

Op de dag zelf had ze dit schilderij meegenomen. “Misschien om ergens op de achtergrond te zetten?”. Dat hebben we gedaan! Zo gaaf om iets uit het verleden terug te laten komen in het heden. 

Sandra heeft me op zoveel manieren geïnspireerd. Hoe ze vertelde dat ze hiermee haar onzekerheid over haar littekens wilde overwinnen. Hoe ze deze fotoshoot ziet als een mooie herinnering voor later. Hoe ze andere vrouwen wil laten zien, dat zij dit ook kunnen. Doordat ik haar foto’s hier mag delen.

Dankjewel lieve Sandra!

Haar ervaring met De Boudoir Beleving

“Hoe ik de boudoir beleving heb ervaren? Net zoals de meeste dames die mij zijn voorgegaan, dat is te lezen in andere verhalen.

Maar wat heeft de beleving voor mij betekend?

Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Doordat ik al jong veel operaties heb ondergaan, heb ik nogal wat littekens, waar ik altijd onzeker over ben geweest. Deze beleving heeft mij laten inzien, dat wat in mij hoofd megagroot was, dat in werkelijkheid niet is.

Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik wat anders dan voor de fotoshoot. Ik ben mezelf anders gaan zien. Voor een deel komt dat door mezelf, maar ook voor een groot deel door de professionaliteit van Tamara en Reny, hoe zij het mooiste in mezelf naar boven hebben gebracht.

Wie nog twijfelt, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van!”

– Sandra

Ik hoop dat dit je inspireert. Sla dit het op om later nog eens terug te kijken. Deel dit artikel zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Wil je meer verhalen lezen van mijn Boudoir Studio Babes? Je vind ze hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer