De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes Hoe deze babe haar zwangerschapsshoot heeft ervaren
zwangerschapsshoot

Hoe deze babe haar zwangerschapsshoot heeft ervaren

Toen ik deze dame ontmoette, was ze al zo prachtig zwanger. Ondanks de spanning en twijfel die ze in het begin had, besloot ze de knoop door te hakken. Na onze kennismaking besloot ze haar zwangerschapsshoot te boeken.

Zelf heb ik dit als heel bijzonder ervaren. Er gebeurt zoveel met je lijf wanneer je zwanger bent. Hoe prachtig is het om te zien waar een vrouwelichaam eigen toe in staat is. Dat iemand mij volledig vertrouwt om dit moment vast te leggen, is zo bijzonder.

Haar Lieve woorden

“De boudoir zwangerschapsshoot bij Tamara had ik toen ik precies 32 weken zwanger was. Heel graag wilde ik mijn zwangerschap op een bijzondere manier vastleggen. Dit is gelukt!

Ik vond het heel moeilijk om de knoop door te hakken om dit op deze manier te doen, maar ik ben zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!

In het begin vond ik het heel erg spannend en had ik wel last van bepaalde onzekerheden over mijn lichaam. Tamara stelde mij meteen gerust en ik voelde mij al snel veel meer op mijn gemak! Reny zorgde hier ook voor. Ze heeft mijn haren en make-up gedaan. Ik was zo positief verrast toen ik mijzelf in de spiegel zag toen zij klaar was, echt mooi!

Tijdens de shoot heeft Tamara mij goed geholpen met de poses en daar nam ze goed de tijd voor. Toen ik na de shoot al wat foto’s had ontvangen, vond ik het stiekem wel erg spannend om deze te bekijken. Echter waren deze foto’s prachtig en ook met de foto reveal was ik erg onder de indruk!

Ik kan niet wachten op het album. Zo blij dat Tamara deze bijzondere periode op zo’n manier heeft vastgelegd.”

Inmiddels heeft ze het album ontvangen en is ze bevallen van een prachtige dochter. Ik ben zo trots op haar, omdat ze haar twijfels aan de kant zette en er volledig voor ging. Je zag haar voor 100% stralen gedurende de fotoshoot en de foto reveal. Geweldig!

Boek je zwangerschapsshoot optijd

Denk je erover om je eigen zwangerschap op deze manier vast te leggen? Dan adviseer ik je om rond je 30ste week de zwangerschapsshoot te boeken. Dit i.v.m. het eventueel vasthouden van vocht etc.

Ik hoop dat dit je inspireert. Sla dit het op om later nog eens terug te kijken. Deel dit artikel zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Wil je meer verhalen lezen van Boudoir Studio Babes? Klik dan hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer