De Boudoir Studio
Persoonlijke verhalen Hoe ik tijdens het vriendenweekend merkte dat volwassen worden best fijn is
Vrouw zit op bed

Hoe ik tijdens het vriendenweekend merkte dat volwassen worden best fijn is

Afgelopen weekend gingen wij met onze vriendengroep van 13 man naar Zeeland. Ik vind het superleuk om onderdeel uit te maken van deze groep. Het is altijd gezellig en iedere keer worden er weer leuke activiteiten georganiseerd. Toch was dit weekend anders dan alle voorgaande weekenden. Je merkt dat we allemaal wat volwassener zijn geworden in ons doen en laten. Ik ben benieuwd of jij dit herkent.

Er wordt sneller opgeruimd

Waar we een paar jaar terug nog vooral rommelmakers waren en het opruimen op de laatste dag gebeurde, was dit nu wel anders. Iedereen droeg zijn steentje bij. De confetti werd opgezogen, de tafel afgeruimd, de vaatwasser uitgeruimd etc. 

Je bent het sneller eens met elkaar

Eerder konden we een half uur discussiƫren over waar we heen gingen of wat we gingen doen. Want iedereen moest er hetzelfde over denken. Dit keer ging het veel gemakkelijker. Zo komen we nog eens ergens.

Je hoeft niet alles samen te doen

Naast de geplande groepsactiviteiten was er genoeg tijd om te relaxen en je eigen ding te doen. Wil je een rondje gaan wandelen? Prima. Wil je even in bad? Ook prima. Niemand die daar moeilijk over doet.

Dit was de top drie van dingen die mij opvielen. Weet jij er nog meer? Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie!

Wil je meer persoonlijke verhalen lezen? Je vind ze hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer