De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes Waarom een boudoir fotoshoot transformerend werkt
Vrouw ligt op blauwe deken met haar hand in haar haar

Waarom een boudoir fotoshoot transformerend werkt

Toen de recensie van deze dame in mijn mailbox verscheen, raakte het me enorm. Dit is waar ik het voor doe 💕 Ze maakte een ware transformatie mee tijdens haar boudoir fotoshoot. Zowel van buiten als van binnen. Wil je weten waar ik het over heb? Lees dan verder ⬇️

“Ik heb altijd moeite gehad om voor mezelf op te komen. Ik was te meegaand en kon ik mijn lichaam niet accepteren. Allemaal redenen om voor een boudoir fotoshoot te kiezen.

Via internet kon ik gemakkelijk een afspraak plannen voor een kennismakingsgesprek. Je kunt zeggen dat je in het begin al de touwtjes in eigen handen hebt.

Tijdens de kennismaking merkte ik dit ook doordat Tamara goede vragen stelde en ruimte liet voor mijn eigen ideeën.
Tamara is open en hierdoor was ik ook open. Ik heb gelijk besloten om mezelf te investeren.

Op de dag zelf werd ik warm ontvangen en gelijk in de watten gelegd door Reny. Het was fijn en ze luisterde goed naar mijn wensen. Ik was vanaf het moment dat ik de studio binnen stapte ontspannen en heb de hele dag gezien als een fantastische ervaring.

Tijdens het maken van de foto’s kreeg ik af en toe ook een foto te zien. Dit heeft mij geholpen om nog meer te genieten. Ik besefte al tijdens het maken van de foto’s dat ik prachtig ben en het waard ben.

Na afloop van de foto’s ben ik met een goed gevoel naar huis gegaan en kon ik niet wachten om mijn foto’s te kunnen bekijken bij de foto reveal. De foto reveal vond ik spannender dan het maken van de foto’s. Ik wil namelijk graag zelf de controle houden en Tamara kiest natuurlijk de foto’s.

Bij verschillende foto’s werd ik helemaal emotioneel. Ik vond mezelf nooit mooi en kon mijn lichaam niet accepteren, maar bij elke foto dacht ik: ”WAUW!”.

Alle redenen die ik had om De Boudoir Beleving te boeken zijn geen redenen meer, maar struggles in mijn leven waar ik veel minder tegen aan loop.

Ik zou iedereen aanraden om met Tamara contact op te nemen. Een boudoir fotoshoot is een cadeau aan jezelf, een geschenk voor het leven.”

Gaat het nu ook bij jou kriebelen? 😍 Klik op onderstaande knop om een kennismaking in te plannen. Wil je nog meer recensies lezen? Kijk dan ook eens hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer