De Boudoir Studio
Tips Wat trek ik aan tijdens een lingerie fotoshoot?
vrouw ligt op haar rug met handen om haar middel gevouwen

Wat trek ik aan tijdens een lingerie fotoshoot?

“Wat trek ik aan tijdens mijn lingerie fotoshoot?”. Deze vraag komt vast in je op wanneer je nadenkt over het doen van een lingerie fotoshoot. Niet gevreesd! Ik help je hier graag mee op weg. Onderaan dit artikel kun je je aanmelden voor een uitgebreide gids. Heb je al een shoot bij mij geboekt? Lucky you! Ik sta voor je klaar om jou te helpen bij je outfit struggles. Je mag me altijd een berichtje sturen voor advies.

Ik zeg altijd voorafgaand aan De Boudoir Beleving: “Neem ongeveer drie lingeriesetjes mee waar je je fijn en sexy in voelt. Denk ook aan een lekkere wolle trui/vest, kimono, stay-ups, jarretels, bodies etc.” 😇 Natuurlijk kun je ook altijd gebruik maken van mijn cliënt wardrobe.

Ook al vind ik dat een boudoir fotoshoot geen modeshow is, toch snap ik dat het iets is waar je over nadenkt. Mooie lingerie maakt dat je je sexy en vrouwelijk voelt. Vooral wanneer je een lingerie fotoshoot zoals deze gepland hebt, wil je natuurlijk dat alles helemaal op en top in orde is. Daarom heb ik in samenwerking met mijn social media volgers een hele uitgebreide gids geschreven met allerlei tips op het gebied van lingerie. Ik zag namelijk dat er heel wat dames met dezelfde vragen naar mij toe kwamen. Hieruit is de gids ontstaan. Je vind er alle tips op het gebied van kleurtypes, pasvorm, mijn favoriete merken en nog veel meer!

Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de gids. Dan krijg je hem automatisch in je mailbox. It’s simple as that 😜

Vond je dit interessant? Meer van dit soort artikelen vind je via deze link.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer