De Boudoir Studio
Persoonlijke verhalen Zelfontwikkeling? Dit is hoe ik het aanpak
Frankrijk vrouw op steen

Zelfontwikkeling? Dit is hoe ik het aanpak

Ik ben altijd al iemand geweest die zelfontwikkeling heel belangrijk vind.

In mijn kindertijd las ik ieder boek uit de bibliotheek. Iedere vrijdag gingen ik, mijn broertje en mijn vader nieuwe boeken halen. Ik koos er een hele stapel uit en binnen een week had ik ze allemaal uit.

Ik volg mijn passie

Op mijn 11e leerde mijn vader mij programmeren. Toen ik 12 was, had ik mijn eigen website waar je de mooiste outfits kon downloaden voor The Sims. Ik vond het een geweldig spel, maar zelf de kleding ontwerpen, vond ik nog leuker! Het was op dat moment mijn passie.

Op mijn 13e had ik een team van 3 andere mensen die de mooiste creaties maakten voor jouw Sims poppetjes. Ik speelde het spel amper en was alleen maar bezig met het leren van 3D modelleren, programmeren en Photoshop. Geweldig vond ik het! Helaas moest ik besluiten om ermee te stoppen, omdat mijn cijfers op school niet al te best waren.

Ik bijt me erin vast

Iedere keer wanneer ik iets nieuws ontdekte, ging ik er vol voor. Piano leren spelen, portretten tekenen, macramehanger maken, droogbloemstukken maken, fitness, gezond bakken, bloggen, fotograferen etc. Ik bijt me er compleet in vast en wil er alles over weten. 

Dat is mijn karakter. Nieuwsgierig, gedisciplineerd en leergierig.

Iedere dag leer ik iets nieuws

Ik hou van documentaires, luister iedere dag een aantal podcasts waaronder die van Kim Munnecom en Master Your Mindset. Wanneer ik wil weten hoe iets werkt dan zoek ik het uit. Meestal d.m.v. video tutorials, maar soms ook door een training aan te schaffen.

Idee, plan en actie

Toen ik startte met De Boudoir Studio, had ik nog nooit een model voor mijn lens gehad. Enkel een aantal suikervrije baksels die ik voor mijn blog had gefotografeerd. 

Het is een kwestie van uit je hoofd stappen en in de actie modus gaan. Wil je er meer over leren? DOE het dan. Ga ervoor! Ja, het is eng, maar met een idee alleen kom je er niet. 

Natuurlijk moet je wel een idee hebben voor je in de actie modus gaat, maar je hoeft geen jarenlang onderzoek te doen voor je ermee start. Heb een idee, maak een plan en ga ervoor.

Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert. Sla het artikel op om later nog eens terug te kijken. Deel dit zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Wil je meer persoonlijke verhalen lezen? Klik dan hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer