De Boudoir Studio
Boudoir Studio Babes Dit is het moment voor een investering in jezelf
vrouw zit tegen bed aan boudoir fotografie

Dit is het moment voor een investering in jezelf

De dame op deze foto zit boordevol positieve energie. Toen ik haar sprak tijdens onze kennismaking zei ze: “Ik word dit jaar 30 en in plaats van dat ik een feest ga geven, wil ik mezelf dit cadeau doen”. Hoe geweldig is dat! Een investering in jezelf.

Persoonlijke begeleiding

Vóór de dag van de fotoshoot hebben we regelmatig contact gehad. Lingerie keuzes, of ze hakken mee mocht nemen (JA!) en ze had een geweldig moodboard gemaakt. Dit is overigens geen must, maar soms is het fijn om dit te laten zien, zodat ik weet wat je smaak is en wat voor soort foto’s je graag wilt hebben van jezelf.

Haar ervaring

Dit is hoe zij De Boudoir Beleving heeft ervaren:

“Ik kwam De Boudoir Studio tegen via Instagram en was verwonderd van alle foto’s die ik tegenkwam. Alle dames straalden zoveel zelfvertrouwen uit en dacht: Dit wil ik ook! Het kostte mij daarom weinig tijd om te besluiten om de beleving bij Tamara te boeken.

Ik kreeg van Tamara vanaf de eerste kennismaking al de mogelijkheid om de regie te pakken. Welke poses vind ik mooi, wat voor uitstraling wil ik uit de foto’s krijgen, alles naar mijn wens! Op de dag zelf voelde ik me compleet in de watten gelegd. Reny, de hair and make-up artist, stelde mij vanaf minuut 1 op mijn gemak en had mij in no time omgetoverd in een flawless look. Ik startte hierdoor met alle zelfverzekerdheid met de shoot!

Tijdens de shoot heb ik echt enorm veel gelachen. Ik voelde mij zo goed in mijn lijf en kreeg steeds meer confidence. Tijdens de shoot begeleidde Tamara mij in de poses en wist ik precies wat ik kon doen. Tussendoor liet Tamara mij ook soms wat foto’s op de camera zien en dan stond mijn mond open van verbazing. De shoot heeft er echt voor gezorgd dat je een gigantische ego-boost krijgt die nog een tijd lang blijft na sudderen.

De Boudoir Beleving is een absolute investering in jezelf. Niet alleen krijg je er prachtige foto’s uit, ook krijg je er een lading zelfliefde bij dat ontzettend waardevol is.”

Dit is waar ik het voor doe

Van deze prachtige woorden kan ik zo enorm blij worden! Dit is waar ik het voor doe.

Ik hoop dat haar verhaal je inspireert. Sla dit het op om later nog eens terug te kijken. Deel dit artikel zodat we samen nog meer vrouwen kunnen inspireren. Je mag me altijd een bericht of DM sturen over dit artikel. Ik vind het namelijk superleuk om je reactie te lezen en te horen of je er iets aan gehad hebt.

Wil je meer recensies lezen? Klik dan hier.

Post a Comment

De Boudoir Studio logo
Contact

De Boudoir Studio
Weert, Limburg, NL
info@boudoirstudio.nl

Kvk. 81462611

Social media
Privacy & Disclaimer